Göz Makyajı Bu Hale Getirdi!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
16 yaşındaki genç kıza, güzellik merkezinde eğitim alan arkadaşı göz makyajı yaptı. İlk gün problem yaşamayan genç kız ertesi gün uyandığında aynada gördüğü manzara karşısında şok oldu.

GÖZLERİNİ AÇAMADI

Gözlerini açamayacak duruma gelen kız hastaneye gitti. Kör olma riskiyle karşı karşıya kalan kız, ilaç ve penisilin tedavisine olumlu yanıt verirken, doktorlar da çok şanslı olduğunu söyledi.

normal bir makyaj durumu diil bence bu. Kalıcı makyaj yapmaya çalışmış olabilir. Ya da kızın kullandığı ürünlerden birine alerjisi olabilir.

Normal bi makyaj degil herhalde dimi? Hemen hemen her gün yapıyorum korkmali miyim simdi :/

Cok geçmiş olsun kiza...

Bence malzemelerin icindeki herhangi bir maddeye alerjisi vardır. Yoksa bi makyaj yuzunden bu hale gelir mi insan?? Allah korusun

Normal bi makyaj degil herhalde dimi? Hemen hemen her gün yapıyorum korkmali miyim simdi :/

Cok geçmiş olsun kiza...

Bence makjaja yada en azindan arkadasin kullandi makjaja alerjisi varmis kizin. Vallahi ucuz kurtulmus kiz, bir daha makjaj yapmaz artik.

Ay Allah korusun ya,ne fena olmuş.Herhalde alerjisi varmış.
Saç boyasına alerjisi olanların böyle fotolarını gördüğümden beri boyadan tırsıyorum.

ya alerjisi var yada kullanılan ürünler bayat olabilir....yada kızın bilmediği bir rahatsızlığı var ortaya çıkmış...
verilmiş sadakası varmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…