Göz Çevresi Bakımı goz kremi goz kapagina surulur mu?

kirmizisilgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.257
1
Merhaba arkadaslar, goz kremini goz alti ve cevresine uygularken, goz kapagina da uyguluyorum. bu dogru mudur kafama takildi? Ya da goz kapagi icin ayri bir krem mi kullanilmali? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

Merhaba arkadaslar, goz kremini goz alti ve cevresine uygularken, goz kapagina da uyguluyorum. bu dogru mudur kafama takildi? Ya da goz kapagi icin ayri bir krem mi kullanilmali? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

valla bende sürüyorum göz kapağına sonuçta göz çevresi yani göz altı göz kapağını da kapsıyodur

valla bende sürüyorum göz kapağına sonuçta göz çevresi yani göz altı göz kapağını da kapsıyodur
ben de o mantikla kullaniyorum ama ya zararliysa? sarkma vb yaparsa. arastirdim pek birsey de bulamadim bu konu hakkinda.

Son düzenleme:
ben de o mantikla kullaniyorum ama ya zararliysa? sarkma vb yaparsa. arastirdim pek birsey de bulamadim bu konu hakkinda.

ya göz altı göz kapağından daha hassas o yuzden göz altına sürülen göz kapağınada sürülür sarkma fln göz kapağına zarar veren göz altına kesin zarar verir o yuzden gönul rahatlğyla kullanablrsn:)

dlra haklisin, tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…