Anti-Aging Göz kenarinda ki kırışıklıklar

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ece_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
12
0
34
Merhaba,

Umarim konuyu dogru yere acmisim. Ben sizlerle paylasmak ve bilgi almak istedigim bir sorunum var. Ben 21 yasindayim, 1,5 ay oncesinden neutrogena'nin makyaj temizlik bezlerinden kullaniyordum. Bir kac kez kulandiktan sonra gozumun kenarinda kuruluk oldu kasintiyla beraber. Fazla onemsemedim daha sonra kullanmayi biraktim ama bu seferde kuruluktan dolayi cildimin kenarinda kirisiklik gibi duran cizgiler meydana geldi. Vitaminli yaglar kullanmaya basladim ama faydasi olmadi, sonra kirisiklik kremleri kullandim bu daha da kotu yapti sanirim. Goruntu beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Kirisikliklar gitmedi ve ben herseyi fazla buyuten ve kafaya takan birisiyim. Kendimi oldugumdan cok daha buyuk hissediyorum ve cok uzdugum bu durumdan. Gozumun kenari avuc icindeki cizgiler gb duruyor. Lutfen bana yardim edin. Ben yaslandim mi?

Simdiden ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim.

canım argan yağını duydun mu çok iyi geliyor...

Birde benim uyguladığım doğal kür var buz kalıbını içine soda+limon koy dondur.yuzunde o kırışık bölgelerde hafif hafif gezdir..kaybolduğunu göreceksin..

Ama argan yağı çok iyi geliyormuş..düşün arkadaşımın kalcasındaki çatlaklar gitti yani..

Umarim ise yarar. Kendimi cok cirkin hissediyorum artik. Zaman ayirip cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.

sevgili toredo,

cevabın çok dikkatimi çekti, arkadaşın kalçasındaki çatlaklar için argan yağını nasıl kullandı acaba?

bilgi verebilmen mümkün mü? bu çatlaklarla benim de başım dertte, argan yağının nasıl kullanıldığı konusunda biraz yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler...

ya ben bir kere soda koyayım dedim buz kalıbına taştı köpürdü çok kötü oldu acaba asitinin gitmesini bekledikten sonra mı dökmeli acaba kalıba:26:

merhaba; limonu bilemiyorum ama soda gerçekten iyi geliyor cilde...kırışıklık için kullanmadım ama ister kalıp içerisinde dondurun, isterseniz sabahları yüzünüzü yıkayın cildinizin nefes aldığını ve gerildiğini hissediyorsunuz. kış gireli elim pek değmedi ama yaz boyunca kullandım ve çok iyi hissettirdi...

ya bu asit konusunda kimse neden yardımcı olmuyor bana:)) yüzümüzü sodayla yıkadığımız zaman da asitli haliyle mi yıkayacağız acaba

Ben gazı'ını çıkartıktan sonra yıkıyorum canım .Neticede içindeki gaz karbondioksit.

selam canım

arkadaşım argan yağını her banyodan sonra sürdü..nettende araştırabilirsn.yanlız arkadaşım sahunaya buhar odasına girerken sürüyordu bu yağı..

Çok iyiymis ya sagol canım :)
Benim pek şikayetim yok ama yine de cildi korumak lazım...

argan yağının orjinalini bulmak çok zor.3-4 çeşidi varmış.saf halini türkiyede bulmak pek mümkün değilmiş.fasta üretiliyormuş.avrupaya ihraç edliyormuş 100ml si 105 liraymış ama oda tam saf değilmiş.kısacası bulmak zor

argan yağını hiç duymamıştım fakat kendim kayısı yağı kullandım.göz kenarı içinn değil yüzüme kullandım faydasıda var gerçekten.daha öncede bir yerde göz kenarı kırışıklıkları içinde aynı oranda tereyağı ve kaymağı karıştırıp sürülmesi gerektiğini okumuştum.eğer bunu uygularsan sakın marketten aldığın tereyağı ve kaymakla yapma zira hepsinde katkı maddesi mevcut.

Benimde doğum sonrası uykusuz kalmalarımın ardından göz altlarımda şişlikler olmaya başladı ve ben de kafaya takmaya başladım. Ama geçenlerde tvde Ahmet Maranki' yi dinledim ve göz altı morarmalarının içerden gelen bir rahatsızlıktan kaynaklandığını söyledi. İçerdeki sorunu halletmedikten sonra dışardan müdahaleler kesinlikle boşmuş.

*05-03-11 tarihinde fiyat araştırması yaptıktan sonra istemiş olduğum ürün olan Olay Regenerist Mikro-Yapılandırıcı Krem
yalnızca büroteknikde olduğunu gördüm ilk başlarda farklı forumlardan okuduğum kadarıyla aklımda iyi fikirler belirmedi aramak ihtiyacı duydum telefona çıkan bayan güncel stok bilgisine ulaşıp bana dönüş yapmak için iletişim numaralarımı aldı gün içerisinde geç de olsa dönüş yaptı ürünün var olduğu bilgisini paylaştıktan sonra kredi kartımla ödemem için 3D ile alakalı bilgi sağladı. ertesi gün kargolanacağı bilgisini verdi.ürün söyledikleri zamanda geldi bir çok arkadaşımada söyledim güzel reklamlarını yaptım çocukların. Krem zaten harika fiyatı da baya uygun şimdiden etkilerini görmekteyim orta yaşta olup az bir bütçe ile güzelliğine düşkün bayanlar için ideal hatta linkini paylaşayım sizinle teşekkür ederim büroteknik.com diğer alışverişlerde görüşmek üzere:)

.

Son düzenleyen: Moderatör:
kaşımı ağdayla aldırıyordum önceden biraz kırıştı yada sarktı gibi bişey anlamadım. yumurta akını yüze sürünce kırışıklara falan iyi geliyomuş. deneyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…