Göz Çevresi Bakımı Göz Kenarı Kırışıklıkları :(

Nehir1213

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
16
6
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 1 aydır gözümün bitiminde çok çirkin kırışıklıklar meydana geldi. Ne yaptıysam geçmedi. Dolgu da yaptıramıyorum göze yakın olduğu için. Bildiğiniz çözümler var mı? Ve makyajla nasıl kapanır highlighter falan sürünce kapanmıyor
Aşağıda resim de mevcut.

canım tam gözün bitişinin orda aşağı doğru inen bi çizgi var ya. bilmiyorum beni çok rahatsız ediyor makyajla da kapatamıyorum (

O snradan mı oldu bakınca sankı hep ordymıs karakterıstık bı cızgıymıs gıbı geldı bana ama onu makyajla kapatamazsn zaten dolgı falanda zaten hos durmaz oraya bence kafana takmıssın yınede ılla bı czum ıstıyrsan bol bol su ıc

benim teyzem eczacı cuiqbeauty'nin bir kremini getirmişti anneme göz kırışıklıkları için. Bir süre sabah akşam her gün bu kremi kullandı faydasını gördü.

Selamlar, Renlive eye serum kullanıyorum ben,sonuç gayet iyi. Kırışıklıkları yerleşmeden önlemek lazim.yaşın önemi yok aslında, fark ettiğiniz anda gereği yapılmalı.böylece çizgiler derinlesmez.

Canim nerden satin alabilirim bunu

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.Ve en onemlisi 100% dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…