- 2 Haziran 2009
- 2.122
- 502
-
- Konu Sahibi elagozlum2015
Tesekkür ederim cevabınız için 5 yasındaki oğlum suan yüksek derece hipermetrop gözlük kullanıyor acaba ne kadar düşer numarası diye merak ettim4yasindaki numara mi hatirlayamicam simdi uzerinden yillar gectisuan 4,5 kullaniyorum. Gozluk kullanmadigimda kayma belirgin tabi
Cnm gozlerimde iyi gormuyor gundelik gozluk takmam gerek ama ben alisamadim gitti kac senedirküçük yaşta görülen tedavi tembellik için oluyor bende gördüm sol gözümü kapatıp sadece sağ gözümle görüyordum tembel olan sağ gözümü çalıştırıyordum sen de görme sorunu yok sanırım sadece kayma var , her yaşta olabiliyorsun kayma ameliyatı , iyi bir doktora gidiceksin yoksa ameliyatla daha beter kaydırırlar.
Bende cok goz bandi kullandim. Doktora gidip haftada bir tek gozum kapali cizimler yaptim filan ama tamamen gecmedi. Yani numara hatirlamiyorum ancak buyudukce degismisti numaram. Daha oglunuz 5 yasinda ayni kalmaz numarasi duser. Rahat olun. Cunku cocuklugumda sunu hatirliyorum kontrole gidince yarim derece bile dusse kendimce anlasma yapardim doktorla. Atiyorum simdi 5 sonra 4bucuk olcak sonra 4 ... vs ve ben xx yasa gelince gozluk kullanmicam dimi derdim. Cocuk akli iste. siz sorunca baktim burnuma belli belirsiz bir iz var evet ama 31 yasindayim 4 yasindan beri kullaniyorum. O kadar olur herhalde. yani oyle cok belirgin bir cokukluk filan yok bende. Gozluk acitiyor diyorsa kulaga gelen yerler sikidir. Bazen banada oluyordu. Gozlukcu de duzelttirebilirsiniz:) Cocuklar cabuk buyuyor. Gozluk kucuk geliyor da olabilir.Tesekkür ederim cevabınız için 5 yasındaki oğlum suan yüksek derece hipermetrop gözlük kullanıyor acaba ne kadar düşer numarası diye merak ettim
Kimi düşmez çok fazla diyor kinmi doktor düşer
Kimisi ömür boyu gözluk takacak dıyor kimisi takmaz belli yaştan sonra
Bu durumda olan insanlarla konusmak iyi geliyor
Kayma bazen bır gözünde oluyor
Göz bandıda kullanıyor
Umarım ileride düzelir
Bır soru daha sormak istiyorum peki uzun süre gözlük kullanımıdan dolayı burnunuzda kemik olustu mu
Yada kulak arkanızda acı
Oğlum kulak arkasının acıdıgın söylüyor
Vaktınızı aldım kusura bakmayın
Götürdüm ama sıktıgını söylemedi zaten yenı kullanıyor daha 6 ay kadar fılan olduBende cok goz bandi kullandim. Doktora gidip haftada bir tek gozum kapali cizimler yaptim filan ama tamamen gecmedi. Yani numara hatirlamiyorum ancak buyudukce degismisti numaram. Daha oglunuz 5 yasinda ayni kalmaz numarasi duser. Rahat olun. Cunku cocuklugumda sunu hatirliyorum kontrole gidince yarim derece bile dusse kendimce anlasma yapardim doktorla. Atiyorum simdi 5 sonra 4bucuk olcak sonra 4 ... vs ve ben xx yasa gelince gozluk kullanmicam dimi derdim. Cocuk akli iste. siz sorunca baktim burnuma belli belirsiz bir iz var evet ama 31 yasindayim 4 yasindan beri kullaniyorum. O kadar olur herhalde. yani oyle cok belirgin bir cokukluk filan yok bende. Gozluk acitiyor diyorsa kulaga gelen yerler sikidir. Bazen banada oluyordu. Gozlukcu de duzelttirebilirsiniz:) Cocuklar cabuk buyuyor. Gozluk kucuk geliyor da olabilir.
Evet bulanik goruyorum. Rica ederim. Ne olacak iki satir cevap yazmaktan. Operim oglunuzu. Allah size bagislasin.Götürdüm ama sıktıgını söylemedi zaten yenı kullanıyor daha 6 ay kadar fılan oldu
Gözlüksüz hiç görmüyor yanı çok az hemen gözlüğünü takmak istiyor silmeye bile tahammülüm yok hemen ver anne diyor
Bıde neyı merak edıyorum biliyomusun gözlüksüz nasıl gördüğünü
Soruyorum göremiyorum anne diyor(
Siz nasıl görüyorsunuz gözlüksüz bulanık mı
Ben bu derece yüksek numarada nasıl farkettırmeden yasadı oğlum ve ben nasıl olurda bu kadar dikkatsiz oldum anlayamıyorum
Çok vaktınızı aldım cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimEvet bulanik goruyorum. Rica ederim. Ne olacak iki satir cevap yazmaktan. Operim oglunuzu. Allah size bagislasin.