Çocuk Hastalıkları Göz Kayması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Gozun aydin canim :1hug: cokkkkkkkk sevindim :teytey::dance:

a.sBöyle bir üzüntüyü hiçbir annenin tatmamasını, yaşıyan da varsa erken teşhisle düzeltilebilme şansının ne kadar yüksek olduğunu bilip, ona göre adım atmasını diliyorum sevgili Mercan' cım..
:1hug:Mutluluğumu yazar-yazmaz paylaşan ilk arkadaşım olduğundan ötürü de teşekkürlerimi gönderiyorum.. Çok sağol..kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın canım çok sevindim....bende aslında göz temebelliği için muayene ettircem ablamın oğlunda vardı çünkü kalıtsal olabiliyormuş fark edilmemeişti nerdeyse kör olucaktı çocuk

canım çoık sevindim için rahatlamıştır şimdi ne güzel çok şükür canım allah yavrularının acısını göstermesin sana

Her ikinize de teşekkür ediyorum..
Yasemin, yanlış hatırlamıyorsam muayene sırasında doktor göz tembelliği için bebeklerin muayene yaşının 2 olması gerektiğini söylemişti;( kalıtsal olabileceğinden bahsetmişsin) Allah korusun canım ya,inşallah sıkıntı vericek bi durumla karşılaşmazsınız..
Murgiz' cim, sağol canım arkadaşım..
Rabbim dilerim ki hiçbir kuluna evlatlarından yana bi kum tanesi kadar acı göstermesin.. Onların başına gelebilicek her türlü kötü şeyden yavrularımızı her daim esirgesin..

Gözünaydın canım...iyi olmana sevindim,bazı bebeklerde olabiliyor ama düzeliyor..inş şeker bersu alin'in tez zamanda düzelir:)

kaydirigubbakcemile3Sağol Ayperin' cim..
Minik cadı bizi fazlasıyla korkuttu;:teytey: ama çok şükür önemsenilcek bi durum sözkonusu değilmiş..

Perşembe günü bebişlerimizin kontrolü vardı 1790-2300 gram 34 haftalık doğan Emre ve Emir'i doktorumuz beğendi bize teşekkür etti hiç bir zaman ''aman'' demedik vaktinde mamalarını verdik az huzursuz olduklarında altlarını hemen değiştirdik pişik bile olmadılar gece nöbeti hep bende oldu ''kahraman gece bekçisi baba''olarak,onlarla sürekli iletişim içinde kaldık.1790 doğan Emre 64 cm 7600 gram 2300 gram olan Emir 7050 gr 64 cm olmuş (Emir normal Emre biraz aşmış).Emir'in gözünde kayma görüyorduk o muayenede yapıldı gözüne damla damlatılarak tekrar muayenesi yapıldı, kucağıma aldım ışıklar kapatıldı doktor elindeki ışık ile sağa sola hareket etti tatlı tatlı konuştu Emir verilen komutları büyük insan gibi harfiyen yerine getirdi az hipermetrop ve astiğmatı var mercekler ve tek tarafı kapalı aparat ile ayrıntılı baktı göz dibi taramasınıda yaptı yalancı bir kayma olduğunu söyledi rahatladık :).Ama gece mama saati ben Emir'e annesi Emre'ye mama verirken Emre bana baktı baktı feryadı kopardı gözünden yaşlar geliyor annesi kucağına aldı uğraştı uğraştı yok sakinlemiyor jeton sonradan düştü Emir'e güzel oğlum ne güzel bakıyorsun dememe alınmış, aldım kucağıma ''güzel oğlum yakışlım''deyip öptüm alnının ortasından öpülmek çok hoşuna gidiyor herif bir anda değişti gülücükler mıkırdanmalar.Siz siz olun eğer ikizleriniz varsa aynı anda ikisine yağ çekin;)

Back