- Konu Sahibi kayra alin
-
canım ben 26 yaşındayım annem beni hastaneye geç götürebildiği için düzelmedi benimki şimdi 3 ayda bir gözüme botox yaptırıyorum düzeliyo ama bu geçici bir çözüm...
senin bebişin daha çok küçük sakın peşini bırakma benim doktorum anneme çok kızmış bir yaşına kadar getirmediği için...iyi doktorlara götür parana kıy yani...boşlamaya gelmez bu iş...
beni küçükken psikolojim çok bozuluyodu onun yüzünden.
yeni doğan bebekerde normal karşılıyorlar ama uzun zaman geçmezse ciddiye alıyorlar.korkma sakın çözümü oluyor yani kalıcı bir şey değil.eğer kayma varsa diğer gözünü kapattırıp bir süre gözü çalıştırmak için antremanlar yaptırıyorlar.geçmiş olsun.bi sorun olursa özelden ulaşabilirsin canım...
canım öncelikle geçmiş olsun inş siz yanlış anlamışınızdır bir sorun yoktur da içiniz rahat eder
ben hiç dikkat etmedim açıkçası bende bir dikkat edim ya
benim kızım ilk doğduğunda her zaman değil arada fark ediyorduk ama şimdi yok. ayrıca 3 aya kadar normalmiş göz kasları tam gelişmediğinden olurmuş ama yinede içinin rahat olması için doktora göstermekte fayda var
Öncelikle geçmiş olsun merhaba..ben doğdugumdan beri sezilen ufak tefek kaymaları gözardı etmişler.. bebeklerde olur felan diye...Sonra 1,5 yaşımda teşhisim kondu..Şaşılık ve göz kaslarımın kopması ve ben 4 ameliyat geçirdim..İhmal etmeden göster arkadaşım Umarım ciddi birşey yoktur..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?