Göz kapaklarımda hep çapak.hep acı,hep kaşıntı

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
37
Gözlerimde hep kabuklanma kızarıklık ve çapak var
O kadar çok doktorlara gittim türlü türlü damlalar göz kremleri kullandım ki
Ama hala gçmiyor yine oluyor
Doktorlar göz kapağı iltihabı ve alerji var dediler
ilaç kullanımları sırasınra 1 hafta 15 gün kadar gözlerim iyi sonra yine aynı :KK43:
Doktor doktor gezmekten yoruldum
Doktorlar geçmez diyolar ama böyle de gözlerimde hep kabuk kızarıklık kaşıntı ve acı var
ne yapacağım bilmiyorumm

Hayatımm aynı derten muzadariptım gozlde asırı ıltıaplı olanlarınm goz kasıntısıı cok olurmuss doıktorum oyle soylemıstııı

bende aynı dertten muzdaribim.bende de aynısı var doktor bana blefarit dedi ve kolay kolay geçmeyen bi hastalıkmış.her gün günde 2 kez sıcak suyla yıkayıp bebe şampuanı sürüyorum ve temizliyorum.böyle yapmanı tavsiye ederim

benimde ilaçlar bitti tekrar doktora gidicem maalesef.:KK43::KK43::KK43:

meraba arkadaşlar.öncelikle geçmiş olsun. bi tavsiyem olucak gözlerinize su ile kompleks yaparken suyun çok sıcak olmamasına dikkat edin.fazla sızak su iltihabın artmasına sebeb olabilir.ılık olması iyidir.ılık demli çayda iyi gelebilir. hava kirliliği nedeniyle çok artmış durumda bu tür göz rahatsızlıkalrı.ben de göz merkezinde çalışıyorum taksimde.bu şikayetlerden gelen çok hastamız var.ilaç kullanımı genelde iyi geliyor.başka sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

selam canım göz merkeznde calışıyorsan benım 3gündr göz kapagım seyırıyo merak ettım benı aydınlatırmısın

bunun sebebi göz egzaması..
cidliye doktoruna görün canım...
ben cildiyeye gittim ve hemen teşhis kondu..
antibiyotik tedavisi ve kremlerle geçiyor...
ama çok uzun sürüyor iyileşmesi...
sağlıklı günler dilerim...

kızlar ben bu zamana kadar daha önce hiç gözümde çapak olmazdı sabah kalktığımda bile olmazdı ama şimdi oluyor kısa zaman önce makyaj yapmaya başladım özellikle likit ve rümel sürdüğümde gözlerim yanıyor,kaşınıyor,kızarıyor baş ağrısı bile yapıyor ama yapmadığım zamanlarda bir sorun yok ben bu gözümün çapaklanmasını rimel ve likite bağlıyorum sizce de öyle olabilir mi?

Bende bugün göz doktoruna gittim...
O kadar çok hasta vardı ki, dr. adam gibi ilgilenmedi bile...:mymeka:
Neyse benim gözlerde de iltihap, alerji ve mikrop ne ararsanız varmış yani...
1 merhem 2 tane de damla verdi, bakalım işe yarayacak mı...
:uhm:

arkadaşım benim gözdede kızarıklık ve aşırı bir yaş var sadece bir gözümde, sana verilen ilaçların isimlerini yazarmısın bana,

merhabalar,
kadınlar kulübüne bayılıyorum wallahi, sağlık, güzellik soru(n)larımızı paylaşabilmek çok güzel.
benim de çapaklanma sorunum var ama şöyle farklı: göz kapağını içeriden saran ipliksi bir çapak oluyor, tutunca iplik gibi uzuyor, çekiliyor. göz kapağımın herhangi bir yerinde varlığını hissediyorum ve gözümü bolca kurcalamak zorunda kalıyorum. bu sorun 10 senedir filan var bende ve en az 10 doktora gittim. önce göz kuruluğu ve kirpik dibi iltihabı dediler ama göz kuruluğum geçince bununla ilgisi olmadığı ortaya çıktı, doğru anladıysam. en son istanbuldaki çok iyi bir özel hastanenin göz doktoru yine yaklaşık 10 tane göz damlası denettikten sonra çözüm bulamadığını açıkça itiraf etti.
bu sorunu yaşayan var mı, çok merak ediyorum. en azından bir teşhisi koysak tedavi sonra gelecektir diye umuyorum.

sevgiler.

bebek şampuanı çoğu göz hastalıgına iyi geliyo..demedi demeyin ve deneyin....

arkadaşlar benmde gözlerimde geçmk bilmeyen inatçı bi bilefarit var sürekli göz düplerimde kızarıklık şişme çapaklanma ve kaşıntı oluyor herşeyi denedmm ama geçmek bilmiyoo bazı doktrlar geçer diyo bazıları geçmez diyo geçmez diye bişey varmı yanii napmm gerekiyor bir gün bundan tamamen kurtulabilcekmymm aranzda bundan kurtulan varmıı :KK43:((((((((

bebek şampuanı çoğu göz hastalıgına iyi geliyo..demedi demeyin ve deneyin....

kesınlıkle katılıyorum ozlellıkle yaptıgımız goz makyajlarından kaynaklanıyo kızlar bu goz rahatsızlıkları benımde gozlerımde kuruluk vardı mesela bbek sampuanı onerdı doktor bana ben de bı aydır kullandım ve gectı eskısı gıbı degılım Alah ıma şükürler olsun kı :KK1: hala daha da kullanıyorum

kesınlıkle katılıyorum ozlellıkle yaptıgımız goz makyajlarından kaynaklanıyo kızlar bu goz rahatsızlıkları benımde gozlerımde kuruluk vardı mesela bbek sampuanı onerdı doktor bana ben de bı aydır kullandım ve gectı eskısı gıbı degılım alah ıma şükürler olsun kı :KK1: Hala daha da kullanıyorum

bende çok kullndım çapaklaraa iyi geliyor ama göz dplerindeki kızarıklıklar geçmiyor sende bu gibi sorunlar varmıydı yanma batma kaşntı göz dplerinde kızarıklık ben bu kzarıklıklrdn nasıl krtlucm :KK43:(

bende çok kullndım çapaklaraa iyi geliyor ama göz dplerindeki kızarıklıklar geçmiyor sende bu gibi sorunlar varmıydı yanma batma kaşntı göz dplerinde kızarıklık ben bu kzarıklıklrdn nasıl krtlucm :KK43:(

yanma batma vardı bende cnm evet ve doktora gıttıgımde doktor bana goz yaşı kurulugu var sende dedı bebek sampuanıyla yıka gozlerını gunde 4 kere dedı ve de sunı göz yası verdı cıdden de ıyı geldı bana hala da kullanırım cok sık olmasada hatta bı konu acmıstım bebek sampuanıyla parlaklık dıye artı cıltte parlaklık ve yumusaklık oluyo her acıdan al kullan

yanma batma vardı bende cnm evet ve doktora gıttıgımde doktor bana goz yaşı kurulugu var sende dedı bebek sampuanıyla yıka gozlerını gunde 4 kere dedı ve de sunı göz yası verdı cıdden de ıyı geldı bana hala da kullanırım cok sık olmasada hatta bı konu acmıstım bebek sampuanıyla parlaklık dıye artı cıltte parlaklık ve yumusaklık oluyo her acıdan al kullan

PEKİ BİLEFAROSHAMPOO diye birşey duydnmu yanii iyi gelrmi acabaa

cnm goz bu gıt doktora o solesın sana sunu kullan dıye Allah korusun kor mor yapar bı de :KK43:

gitmediğm doktor kalmadıkii devlet yetmedi özel doktorlaraa gittm onlra verdiğim parann haddi hesabı kalmadı ilaç verip gönderdiler kullndğm zman iyi ama yne tekrrlıyor bunun tedavisi uzun sürryoo ddler ama 2 sene oldu nerdeyse dha ne kdr uzuyck anlamadımm dha elmde bi çarede kalmadıı napıcamı bilmyrm hiç

gitmediğm doktor kalmadıkii devlet yetmedi özel doktorlaraa gittm onlra verdiğim parann haddi hesabı kalmadı ilaç verip gönderdiler kullndğm zman iyi ama yne tekrrlıyor bunun tedavisi uzun sürryoo ddler ama 2 sene oldu nerdeyse dha ne kdr uzuyck anlamadımm dha elmde bi çarede kalmadıı napıcamı bilmyrm hiç

bunları da aynen gıt doktora soyle cnm amelıyatı falan yok mu bunun de ben amelıyat olanlar da varmıs bu kuruluktan

merhabalar,
kadınlar kulübüne bayılıyorum wallahi, sağlık, güzellik soru(n)larımızı paylaşabilmek çok güzel.
benim de çapaklanma sorunum var ama şöyle farklı: göz kapağını içeriden saran ipliksi bir çapak oluyor, tutunca iplik gibi uzuyor, çekiliyor. göz kapağımın herhangi bir yerinde varlığını hissediyorum ve gözümü bolca kurcalamak zorunda kalıyorum. bu sorun 10 senedir filan var bende ve en az 10 doktora gittim. önce göz kuruluğu ve kirpik dibi iltihabı dediler ama göz kuruluğum geçince bununla ilgisi olmadığı ortaya çıktı, doğru anladıysam. en son istanbuldaki çok iyi bir özel hastanenin göz doktoru yine yaklaşık 10 tane göz damlası denettikten sonra çözüm bulamadığını açıkça itiraf etti.
bu sorunu yaşayan var mı, çok merak ediyorum. en azından bir teşhisi koysak tedavi sonra gelecektir diye umuyorum.

sevgiler.
ahh kishaya aynı sorundan muzdaripim :KK14: 2009 da yazmışsın gerçi ama görürsün belki. ben doktora gittim alerji dedi 2 damla verdi geçer inşallah

X