Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce geçmiş olsun diyim..nazardan çıktığına inanıyosan hocaya gidip bi okuyup üflet geçer belki bunada inanırsın.cnm ne diyosun sen burası bi forum doktor muaynesi deyilki yanlış yünlendirebilrsin sen bi doktora görün derim ben
,,:)
benimde var canım ya ama bana kolestrol olabilir demişlerdi doktara gitmedim
bilmiyorum yalnız nazara inanmayan arkadaş nazar vardır ondanda olabilir
benim önceden gözümde sürekli arpacık çıkardı ve okuyunca geçerdi
meraba arkadaşlar.o göz kapaklarında çıkan arpacığa benzeyen ama büyük olan şeylere tıp da şalazyon deniliyo.göz kapağında bulunan yağ bezelerinin tıkanması sonucu (sivilce benzeri bi durum) orda bir iltihaplanma oluşuyo.nadiren damla kullanımı sonucu geçer ama geçmesse küçük bir operasyonla alınıyor. ben göz merkezinde çalışıyorum ordan biliyorum.isterseniz yardımcı olabilirim.
ben de 3 defa aldırmak zorunda kaldım malesef.çok abartılacak bişey değil canım korkma.elbette acıyor ama öyle aman aman bişey değil.hatta ben anestezi olmadan aldırdım brini.inanmayacaksın belkş ama anestezi yaptırdığımdan daha kolay iyileşti.çünkü çok iltihaplıydı,alt göz kapağıma içerden neşter vurdu biraz doktor sonra iltihap kendiliğnden akmaya başladı.şurası biraz kötü işte sivilce sıkar gibi sıkıp içini temizliyorlar,çünkü içinde kalırsa tekrarlayabilir.iğne vurulmadığından herhalde 2 günde normale döndü gözüm,daha öncekinde morluk oluşmuştu.tabi bununla alakası olmaya da bilir.
kısacası canım korkmana gerek yok ,en fazla 10 dk,kurtul gitsin.Allah acil şifalar versin