• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağıma bakar mısınız (fotoğraflı)

Eklentiler

• 860BF501-45CF-4B70-9A52-6A2A4BF38132.jpeg
    860BF501-45CF-4B70-9A52-6A2A4BF38132.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 168
Çıldıracak birşey yok ki normal; bakın size düşük göz kapağı fotosu atayım hatta;
Arkadaşın bu şekilde mi duruyor sizce kapağı?
nette baktım evet benimki böyle değil ama deri fazlası olanlar da çıkıyor benimki onlarınki gibi sanki🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Çıldıracak birşey yok ki normal; bakın size düşük göz kapağı fotosu atayım hatta;
Arkadaşın bu şekilde mi duruyor sizce kapağı?
Goz kapagi dedigim sey gozzun o kapagi degil ustunde torba gibi birikmis derisi kapatiyo katlanmis yani mesela bendede var cok az
Kiminde o cizgiler hic yok ama _ALmiNa_ _ALmiNa_ da baya belirgin sis duruyo
Makyaji bile kapatiyomus bide ustune agirlik diyo fotograftan bile belli

nette baktım evet benimki böyle değil ama deri fazlası olanlar da çıkıyor benimki onlarınki gibi sanki🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
O deri fazlalılığı dediğiniz şey kapaktaki çizgi mi? O herkesde var ki 😂 o zaman kapaksız olması lazm gözünüzün insanın yaradılışında var

birde görüntü dışında ağırlık hissinden araştırmaya başladım sürekli kaldırıyodum kırpıyodum yani bi şekilde germe hissi duyuyordum garip oluyor benim için de bana bakanlar için de😔

Goz kapagi dedigim sey gozzun o kapagi degil ustunde torba gibi birikmis derisi kapatiyo katlanmis yani mesela bendede var cok az
Kiminde o cizgiler hic yok ama _ALmiNa_ _ALmiNa_ da baya belirgin sis duruyo
Makyaji bile kapatiyomus bide ustune agirlik diyo fotograftan bile belli
Eee bende de var ki o? O zaman kapaksız olması lazım gözümüzün 😂 insanın yaradışında var o yahu

Eee bende de var ki o? O zaman kapaksız olması lazım gözümüzün 😂 insanın yaradışında var o yahu
Tamam hepimizde var iste sorun bu bu kizcagizinki biraz fazla😁
O yuzden sarkmiss iki kat olmus

bende de var o kapaktaki çizgi😆 şakamı ya Olması gereken göz kapagi o zaten. Mermerden yapılmıyoruz sonuçta.

O cizgi hepimizde var ama fark cok ortada degilmi

bence de var düşüklük aynada şekilden şekile giriyorum görmelisiniz:) dr bulmada şimdi mesele bakalım o ne dicek:)

düşük değil mi zaten ilerde kirpiğin üstüne düşcek sanırım istanbulda devlet hastanesinde iyi bi dr tanıdığı olan:)) bide ben göze gitcen de mii??
Istanbul hakkinda bi bilgim yok evet goz doktoruna gidiceksin 🤗

Back