- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
Evet goz kapagin dusukattım fotoğraf bakın bir de katlanma bölgesi epey şiş duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet goz kapagin dusukattım fotoğraf bakın bir de katlanma bölgesi epey şiş duruyor.
Yok hala birşey göremiyorum Gayet normal, olması gerektiği gibi.ki fotolarda kaşlarımı kaldırırım hep ben
ben de böyle düşünmek isterdim amaşu an bile aynanın karşısındayım hem düşük hem şiş geliyorYok hala birşey göremiyorum Gayet normal, olması gerektiği gibi.
Çıldıracak birşey yok ki normal; bakın size düşük göz kapağı fotosu atayım hatta;
düşük değil mi zaten ilerde kirpiğin üstüne düşcek sanırım istanbulda devlet hastanesinde iyi bi dr tanıdığı olan:)) bide ben göze gitcen de mii??Evet goz kapagin dusuk
nette baktım evet benimki böyle değil ama deri fazlası olanlar da çıkıyor benimki onlarınki gibi sankiÇıldıracak birşey yok ki normal; bakın size düşük göz kapağı fotosu atayım hatta;
Arkadaşın bu şekilde mi duruyor sizce kapağı?
Goz kapagi dedigim sey gozzun o kapagi degil ustunde torba gibi birikmis derisi kapatiyo katlanmis yani mesela bendede var cok azÇıldıracak birşey yok ki normal; bakın size düşük göz kapağı fotosu atayım hatta;
Arkadaşın bu şekilde mi duruyor sizce kapağı?
O deri fazlalılığı dediğiniz şey kapaktaki çizgi mi? O herkesde var ki o zaman kapaksız olması lazm gözünüzün insanın yaradılışında varnette baktım evet benimki böyle değil ama deri fazlası olanlar da çıkıyor benimki onlarınki gibi sanki
Eee bende de var ki o? O zaman kapaksız olması lazım gözümüzün insanın yaradışında var o yahuGoz kapagi dedigim sey gozzun o kapagi degil ustunde torba gibi birikmis derisi kapatiyo katlanmis yani mesela bendede var cok az
Kiminde o cizgiler hic yok ama _ALmiNa_ da baya belirgin sis duruyo
Makyaji bile kapatiyomus bide ustune agirlik diyo fotograftan bile belli
Tamam hepimizde var iste sorun bu bu kizcagizinki biraz fazlaEee bende de var ki o? O zaman kapaksız olması lazım gözümüzün insanın yaradışında var o yahu
Arkadaşın gözü için mi diyorsun? Bilemiyorum doktor verir en iyi cevabı bence. Zaten gerek varsa söyleyecektir ne yapılması gerektiğini..O cizgi hepimizde var ama fark cok ortada degilmi
Evet onun gozundeki farki diyorum aynen doktor vericektir karariniArkadaşın gözü için mi diyorsun? Bilemiyorum doktor verir en iyi cevabı bence. Zaten gerek varsa söyleyecektir ne yapılması gerektiğini..
Istanbul hakkinda bi bilgim yok evet goz doktoruna gidiceksindüşük değil mi zaten ilerde kirpiğin üstüne düşcek sanırım istanbulda devlet hastanesinde iyi bi dr tanıdığı olan:)) bide ben göze gitcen de mii??