• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağıma bakar mısınız (fotoğraflı)

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
merhaba arkadaşlar
ışıklı ortamlarda güneş ışığında gözümde bir ağırlık oluyor sanki göz kapaklarım 10 kilo oluyot açamıyorum avmlerde gezmek aşırı sıkıntı oluyor. birde sürekli göz kapaklarımı kaldırma kaşlarımı yukarı itme mimik ile kaldırma hissi oluyor. önce tik falan zannetim ama daha sonra göz kapağı düşüklüğü olabilirmiş dr a gitmedim açıkcası şu anda gidecek zamanım durumum da yok. benim gibi olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20191223-184114_Gallery.jpg
    Screenshot_20191223-184114_Gallery.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 638
Bence bi goz doktoruna gidin derim.. benimde bir tanidigim aynen sizinki gibi goz kapaklari agirlik yapiyordu hep zamanla dahada dusmeye basladi gozleri cok az aciliyordu kucuk bi operasyonla duzelttirdi.. devlet hastanelerindede oluyor bu operasyon ozellikle egitim arastirmaya gitmenizi oneririm.. doktorlar en dogru karari vericeklerdir.. mutlaka bir uzman doktora gorunun..

Bence bi goz doktoruna gidin derim.. benimde bir tanidigim aynen sizinki gibi goz kapaklari agirlik yapiyordu hep zamanla dahada dusmeye basladi gozleri cok az aciliyordu kucuk bi operasyonla hallediyorlar.. devlet hastanelerindede oluyor bu operasyon ozellikle egitim arastirmaya gitmenizi oneririm.. doktorlar en dogru karari vericeklerdir.. mutlaka bir uzman doktora gorunun..

ilk fıraatta gidrceğim ama artık güvenemiyorum bir şey yok diyip gönderiyorlar göz için hiç gitmedim ama ağırlık hissinden çok rahatsızım. teşekkür ederim cevap için:) yakınınız memnun kaldı mı peki operasyondan.

ilk fıraatta gidrceğim ama artık güvenemiyorum bir şey yok diyip gönderiyorlar göz için hiç gitmedim ama ağırlık hissinden çok rahatsızım. teşekkür ederim cevap için:) yakınınız memnun kaldı mı peki operasyondan.
Nedemek bilgim olan konularda paylasim yapmaliyim ki yol gosterebileyim 😊 cok memnun simdi dunya varmis diyo cok rahatladi inan ki..

Nedemek bilgim olan konularda paylasim yapmaliyim ki yol gosterebileyim 😊 cok memnun simdi dunya varmis diyo cok rahatladi inan ki..
ben öyle bi şey olduğunu bilmiyordum hele şişince 100 kilo gibi oluyor. inşallah ben de bi sonuca kavuşurum yaşım 27 genelde yaşlılarda oluyormuş bu durum:)

ben öyle bi şey olduğunu bilmiyordum hele şişince 100 kilo gibi oluyor. inşallah ben de bi sonuca kavuşurum yaşım 27 genelde yaşlılarda oluyormuş bu durum:)
Benim tanidigim da 34 yasinda suan operasyonuda 1 sene once oldu suanda cok memnun egitim arastirma hastaneleri daha iyi oluyo once arastiriyorlar bakiyorlar eger ameliyatlik bi durum varsa yapiyolar gerekmiyorsa farkli yontem uygularlar mutlaka once bi gorun 😊

Benim tanidigim da 34 yasinda suan operasyonuda 1 sene once oldu suanda cok memnun egitim arastirma hastaneleri daha iyi oluyo once arastiriyorlar bakiyorlar eger ameliyatlik bi durum varsa yapiyolar gerekmiyorsa farkli yontem uygularlar mutlaka once bi gorun 😊
yakınınız da gençmiş:) farklı yöntemler mi 1 kilo sarkmış kapağı ne yaparlar ama beni kurtarırlar umarım:) fotoğrafımda da belli mi sizce bu durum?

Görünüş olarak göz kapağınızda ben bi gariplik göremedim; o bahsettiğiniz şey bana da oluyor ağırlaşıyormuş gibi his çok ışıklı ortamlarda özellikle.. bende göz kapağı düşüklüğü yok. Sanırım gözlerin yorulmasıyla ya da iyi dinlememesiyle ilgili oluyor o durum. Gene de içiniz rahat edecekse danışın bi doktora, birşey yok demişler gerçi zaten emin olun olsa söylerlerdi para kazanacaklar sonuçta neden söylemesinler doğruyu? zaten gereği varsa yapılır ama dediğim gibi görüntüde bariz bir düşüklük yok.

Son düzenleme:
Görünüş olarak göz kapağınızda ben bi gariplik göremedim; o bahsettiğiniz şey bana da oluyor ağırlaşıyormuş gibi his çok ışıklı ortamlarda özellikle.. bende göz kapağı düşüklüğü yok. Sanırım gözlerin yorulmasıyla ya da iyi dinlememesiyle ilgili oluyor o durum. Gene de içiniz rahat edecekse danışın bi doktora, birşey yok demişler gerçi zaten emin olun olsa söylerlerdi para kazanacaklar sonuçta neden söylemesinler doğruyu? zaten gereği varsa yapılır ama dediğim gibi görüntüde bariz bir düşüklük yok.
ben de bi gariplik gmrmüyordum ama araştırınca bu konuyu garip görmeye başladım bi böyle bide gerdirip falan foto çekiyorum sürekli . ilk fırsatta gideceğim dr a teşekkürler cevap için:)

ben de bi gariplik gmrmüyordum ama araştırınca bu konuyu garip görmeye başladım bi böyle bide gerdirip falan foto çekiyorum sürekli . ilk fırsatta gideceğim dr a teşekkürler cevap için:)
Normal, insan birşeyi araştırınca herşeyi kendinde var sanıyor psikolojik olarak çünkü. Ben de göz altlarımla bozmuştum bi ara kafayı😆 bi gün tak etti içim rahat etsin diye doktora gidip sorayım dedim; hiçbirşey yok, olursa 35-40 yaşından sonra gel bakalım dedi bana.
doktorlar doğruyu söyler yani merak etmeyin, inşallah içiniz rahatlar gidince🙏🏻

Bana gozkapagin baya dusuk geldi genelde boyle olanlar baygin bakiyo karsidan bakinca gozlerinin ifadesi nasil
Bence devlet hastanesinde gorusup ufak bi operasyonla duzelt hem seni rahatlatir hemde daha hos gorunur
Millet eyelineri duzgun olmuyo diye goz kapagi ameliyati oluyo😁

Bana gozkapagin baya dusuk geldi genelde boyle olanlar baygin bakiyo karsidan bakinca gozlerinin ifadesi nasil
Bence devlet hastanesinde gorusup ufak bi operasyonla duzelt hem seni rahatlatir hemde daha hos gorunur
Bi ben normal gördüm herhalde arkadaşın göz kapağını ☺️ Herkes ameliyat doktor vs demiş, durduk yere ameliyat ettireceksiniz kızcağızı.

Allah aşkına göz kapağı düşüklüğü böyle birşey değil; aratın google a bakın isterseniz baya böyle gözün bakışları bile belli olmayacak derecede oluyor nerdeyse..

Normal, insan birşeyi araştırınca herşeyi kendinde var sanıyor psikolojik olarak çünkü. Ben de göz altlarımla bozmuştum bi ara kafayı😆 bi gün tak etti içim rahat etsin diye doktora gidip sorayım dedim; hiçbirşey yok, olursa 35-40 yaşından sonra gel bakalım dedi bana.
doktorlar doğruyu söyler yani merak etmeyin, inşallah içiniz rahatlar gidince🙏🏻
evet psikolojik olabilir değil mi🤣 dr a yazdım ama gel muayene ol dicek bakalım:)

Bi ben normal gördüm herhalde arkadaşın göz kapağını ☺ Herkes ameliyat doktor vs demiş, durduk yere ameliyat ettireceksiniz kızcağızı.

Allah aşkına göz kapağı düşüklüğü böyle birşey değil; aratın google a bakın isterseniz baya böyle gözün bakışları bile belli olmayacak derecede oluyor nerdeyse..
Yani tibbi bi bilgim yok bana baya dusuk geldi 😊
Cok agir hissettiginide soylemis zaten
En dogru karari doktor vericektir biz oneri sunuyoruz ameliyata karar vermek kendisine ve doktora ait . Sanirim dusuksede zamanla dedigin derecede bakislar belli olmuycak kadar dusmeye devam eder diye dusunuyorum
Dr gorusmekte fayda var🤗

evet psikolojik olabilir değil mi🤣 dr a yazdım ama gel muayene ol dicek bakalım:)
Psikolojik olabiliyor evet kendimden biliyorum , birşeyi araştırınca ya da birinin bir yerinde birşey görünce kendimde de var zannediyorum ben de çünkü öyle bir huyum var mesela 🙈😆

iri gözlüyüm baygın değil ama yorgun ve şiş bi ifade var sanki:) evet eyeliner far falan da asla olmaz kapak üstüne düşer kapatır sadece rimel😔 ama hiç düşünmemiştim ameliyat falan korkuyorum bide parası da fazla sanırım ayy. önden bakıyım foto atcam:)

iri gözlüyüm baygın değil ama yorgun ve şiş bi ifade var sanki:) evet eyeliner far falan da asla olmaz kapak üstüne düşer kapatır sadece rimel😔 ama hiç düşünmemiştim ameliyat falan korkuyorum bide parası da fazla sanırım ayy. önden bakıyım foto atcam:)
Eyeliner bende de durmuyor yalnız bulaşıyor sonra akıyor simsiyah far gibi oluyor ☺️☺️

Yok canim saglik problemi olursa ucret almiyolar devlet hastanesinde ondende fotograf at bakalim
Eyeliner far tamamen derinin altinda mi kaliyo

Back