• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ve göz altı torbası ameliyatı oldum

saulgoodman

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
558
1.205
313
37
Merhaba hanımlar, yıllardır göz kapağı ve göz torbası ameliyatı olmak istiyordum, arkadaşım bir göz doktoruna bu ameliyatı olup memnun kalınca ben de yaptırmak istedim. Doktor göz kapağından fazla yağları aldı ve az bir deri alarak dikiş atmış. Ameliyatı olalı bir hafta oldu, bugün dikişleri aldırdım. Bir hafta boyunca tiramisin ve kortizon kremini sürdüm bir de göz damlası kullandım. Üstte morluk ve şişlik çok az oldu şu an gerçekten memnunum.
Altta ise kapalı ameliyat yaptı ve yine yağ çıkardı, deriye dokunmadı. Altta hala şişlikler var, çok korkuyorum inmeyecek diye. Göz altı torbası ameliyatı olup göz altı şişen var mı acaba resim de ekleyeceğim.

Bir haftada böyle görünüyorum, normal mi ? Doktorum çok normal bir haftada geçer dedi. 41 yaşındayım bu arada.

Eklentiler

• IMG_3400.jpeg
    IMG_3400.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 9
Öncelikle geçmiş olsun. Bir hafta için gerçekten çok iyi görünüyor ben ameliyat olmadım ama olan yakınım vardı onunki baya geç iyileşti sizinde zamanla iyileşip normale döner inşallah

Back