• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı için doktor tavsiyesi

guelcihan21

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
78
83
288
Almanya
Hayırlı günler, göz kapağı estetiği olmak istiyorum. Bana Doktor tavsiye edebilir misiniz lütfen. Reklam amaçlı olmasın rica ediyorum gerçek tecrübesi olan arkadaşlar yazsın. Kaş kaldırma ve safak germe tecrübelerinizi de merak ediyorum. Riskleri nelerdir? Tesekkür ederim 🤲❤️

Merhaba ben de çok araştırma yaptım ve 3 Nisan da tarih verdi. Ben Sevim çakmak a gideceğim, ameliyatımı yapacak. Ben sadece göz kapağı için olacağım

Merhaba bana ameliyat sonrasi dönüs yapar misin lütfen 🤲 ve fiyat ögrenebilir miyim?
Merhaba ben de çok araştırma yaptım ve 3 Nisan da tarih verdi. Ben Sevim çakmak a gideceğim, ameliyatımı yapacak. Ben sadece göz kapağı için olacağım
Birde her doktorun yaptigi olumsuz ameliyatlar ve sikayetlerde var. Neye göre bu doktoru sectiniz merak ettim. Ben hic sikayeti olmayan bi doktor ariyorum cok korkuyorum 🙈

Birde her doktorun yaptigi olumsuz ameliyatlar ve sikayetlerde var. Neye göre bu doktoru sectiniz merak ettim. Ben hic sikayeti olmayan bi doktor ariyorum cok korkuyorum 🙈
Çok araştırdım, göz doktoru ve profesör kendisi. İnternette yaptığı göz kapaklarını gördüm. Bu Dr a yaptırmaya karar verdim

Back
X