Göz Kapağı Estetiğimi ? yoksa ?

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
merhaba arkadşlar ben 22 yasındayım ve göz kapağımda üst göz kapağımda deri fazlalılığımı desem sarkmamı desem sürekli gözlerimi yumasım geliy0or netten arastırdım ben söyle bişi var genelde sarkma dedikleri yaşlılarda oluyor da ben daha 22 yasındayım niye böyle doğdum hiçbi fikrim yok..

amelyat izledim üstten biraz deri alıp tekrar kesiorlar ama ilk ben göz doktorunamı gidiyim? plastik cimi bakar estetikcimi yapan yaptıran bilen bana yardım olabilirmi?
Vallahi eyeliner bile süremiorum görünmüor far mar bulaşıor :(:(yardım edin bayanlar :)

merhaba arkadşlar ben 22 yasındayım ve göz kapağımda üst göz kapağımda deri fazlalılığımı desem sarkmamı desem sürekli gözlerimi yumasım geliy0or netten arastırdım ben söyle bişi var genelde sarkma dedikleri yaşlılarda oluyor da ben daha 22 yasındayım niye böyle doğdum hiçbi fikrim yok..

amelyat izledim üstten biraz deri alıp tekrar kesiorlar ama ilk ben göz doktorunamı gidiyim? plastik cimi bakar estetikcimi yapan yaptıran bilen bana yardım olabilirmi?
Vallahi eyeliner bile süremiorum görünmüor far mar bulaşıor :(:(yardım edin bayanlar :)

bence şanslısın keşke benimde öyle olsa.benimse göz kapağım çok açık direk görünüyor.bu arada bu tarz ameliyatı yaptırıp sonrasında göz kapağında düşme olan bir çok hasta biliyorum.gözünün biri küçk biri büyk kalıyor çünkü göze bağlı kaslardaki snirler zarar görüyormuş.doktorun çaresi ise diğer gözüde botoxla aşağı düşürelim yani kası durdurp onuda aşağı düşürücek.o yüzden lütfen iyi karar verin yaşınız çok genç.ben okadar sorun olduğunu sanmıyorum sen abartıyor olabilirsin.insan neyi takıyorsa güözünde sorun büyr.başkasına sorduğunda öyle demiyceğini düşünüyorum.sevgiyle kal

Back
X