Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı dertten muzdaribim ama bir bilgi paylaşımı bulamadım.:1no2:Arkadaşlar göz kapağı estetiği olan varmı?burada bir bilgi bulamadım..Daha önce ameliyat olmuş olanlar tecrübelerini ve dr ismi yazabilirmi??teşekkürler
Canım niye öyle söylüyorsun? Ben oldum gayet de memnunum. Sen nasıl bir sorun yaşadın?hiç bulaşmayın bu işlere derim.. sonradan pişman olunca geri dönüşü yok..
benden söylemesi..
Evet canım ben oldum ve çokta memnun kaldım.Bende bir banka memurundan görüp öyle adres almıştım.Zaten yapan doktor çok titiz.Konustuğunuzdada anlıyorsunuz ayrıca çokta basit bir işlem.doktorun ismi Ümit Yaşar Çelemli.İnternete girersen bulursun...
Evet canım ben oldum ve çokta memnun kaldım.Bende bir banka memurundan görüp öyle adres almıştım.Zaten yapan doktor çok titiz.Konustuğunuzdada anlıyorsunuz ayrıca çokta basit bir işlem.doktorun ismi Ümit Yaşar Çelemli.İnternete girersen bulursun...
jonquilla...teşekkür ederim...Üst göz kapağı uygulamasını geçen sene yaptırdım.Çok kısa sürede iyileşti.Yapan kişide çok önemli bu ameliyatta.Fiyatta gayet uygundu.tel açıp sorabilirsin..
eveettttt, 18 martta ameliyat oldum, bugün de gidip dikişlerimi aldırdım. istanbul cerrahi hastanesinde doç dr gürsel turgut yaptı ameliyatımı. ayrıca yüzüme de yağ dolgusu yaptırdım. karnımdan yağ alıp yüzüme enjekte etti. Bu ayrı bir konu. :) ameliyat genel anestezi altında oldu. uyandığımda yüzümde 3.5 saat boyunca taımak zorunda kaldığım kocaman bir bandaj vardı. Bandaj açıldığında gözüme sürülmüş olan pomad yüzünden gözlerimi açmakta zorlandım. Burada çok basit bir ameliyat diyen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Evet ameliyat bir dr için basit olabilir ama hasta için o kadar da kolay değil. Ameliyat 2 saat sürdü, akşama doğru da hastaneden çıkış yaptık. ameliyat sonrası gözlerde yaşarma oluyor ve kısık gözle bakabildiğim için (gözlerde bant olduğu için gözler fazla açılmıyor) görüş alanım daraldı. her saat başı buz uygulaması yaptım ki morarma ve şişme olmasın diye. Geceleri başım dik olarak yatmak zorunda kaldım ki şişme olmasın. E öyle de uyunmuyor ki kardeşim, çoook zor oldu TV izlemek, bilgisayara bakmak çok yoruyor, o yüzden istirahat en iyisi.. Yüze 3 gün boyunca su değmeyecek, yoksa iltihap kapar. Saçımı bile eşim yıkadı
3. gün daha iyiydim, gözümü daha fazla açabiliyor, kendi işlerimi görebiliyordum.
Bugün de dediğim gibi bantlar ve dikişler alındı.Halen biraz morluk ve şişlik var, onlar da 1 haftaya kadar geçer dedi dr. Ama 1 hafta boyunca makyaj yasak, lens yasak, göze fazla baskı yapmak yasak, kaş aldırmak yasak..
Tam olarak iyişince tüm aşamalarımın fotolarını albüm yapıp buraya koyarım, yaptıracak olanlar bakıp, ona göre karar verirler.
Ama bana soracak olursanız, eğer göz kapaklarınız sizi çok çok rahatsız etmiyorsa yaptırmayın derim. Neticede bıçak altına yatıyorsunuz, evet sonuç iyi olabilir ama katlanırım diyorsanız olun. Ben o görüntümü gördükten sonra dedim ki "böyle olacağını bilseydim olmazdım". Ayrıca bundan sonra bedava da olsa hiçbir estetik ameliyatı yaptırmam. Allah da mecbur bırakmasın.
hayır cnm gizli dikiş değil, kendimi tamamen dr un tecrübeli ellerine bıraktım, o bildiğini yaptı. 1 hafta bekliycem bakalım, umarım olumlu iyileşme olur.