- 17 Temmuz 2021
- 43
- 12
- 18
- 42
- Konu Sahibi benyandimelleryanmasin
Merhabalar herkese. Bu operasyon için hangi doktora gideceğinizi tavsiye edebilmeyi o kadar isterdim ki... Ama kime asla ve asla gitmemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Nihal Borataç! En basta sunu soyleyeyim bu operasyonu mutlaka estetik cerrahina olun. Çünkü göz doktorlari estetik kaygilardan uzak bir sekilde bu isi yapiyorlar. Biz hastalar da tam tersi sebeple kendilerine gidiyoruz. Estetik gorunelim diye. Şakaklarima kadar dikis izi var ve sol gözüm kapanmiyor. İzlerim ve gozumun üstündeki morluk ilk günkü gibi duruyor ve bunun icin plastik cerrahina gittiğimde şoke oldu dr. nasıl bu kadar deri alabilir dedi. Ve goz doktorlarının bu operasyonu aslinda yapmamalari gerektigini soyledi ki cok cok hakliydi. Son derece ciddiyetsiz ve profesyonellikten fersah fersah uzak bir dr nihal borataç. Gitmeyi dusunen varsa gitmesin. Bir kisiyi bile vazgecirebilirsem sevaba girerim. Ben yandım başkaları da yanmasin. Buradan okudugum bir yorumla kendisini tercih ettim ve resmen dünyamı karartti. Ve sirf buraya insanlari bilgilendirmek icin uye oldum. Kendine saygisi olan bu dra gitmez. Ben en buyuk hatayi yaptim ve insanin kendine kizmasi kadar çözümsüz bisey yok. kendim ettim kendim buldum.