GÖZ ÇİZDİRME

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
16
34
Eskişehir
merhaba .. ben doktorumun önerisiyle gözümü lazer yaptırmayı düşünüyorum. gözümde kornea incelmesi var 2,5 3 yıldır lens kullanıyorum ve bunun gözüme zararı olmuş 3 yıldır gözümde herhangi bir ilerleme yok. doktorum incelme devam ederse ileride lazer tedavisi olamayacağımı söyledi bende bu lazerin kesin çözüm olup olmadığını merak ediyorum. bu konuda yardım edebilir misiniz ?

Himm canim gecmis olsun cok. Senin durumun farkliymis tabi ama fikir olmasi açısından yazayim dedim. Benim gözüm 3 numara miyoptu goz doktorum tavsiye etti lazerle ameliyat ol diye bende biraz arastirdim dunyagoz hastanesinde bir sene once lazer oldum. Suanda gayet memnunun. Kardesimde de göz kanaması oldu ve ameliyat gecirdi ve ömrü boyunca lazer ameliyatiyla gözünün duzelme sansi yok mecbur gözlük takacak simdi senin gozunde kornea incelemesi varmis iyi bir doktordan bilgi almalisin eger lazer sorun olmayacak kesin çözüm derse en iyisi lazer ben memnunum sukur. Gecmis olsun

Ben de miyop astigmattim. Bahsettiginiz rahatsizligi bilmiyorum ama size lazer olmus biri olatak sunu soyleyebilirim gozlukten kurtulmak icin lazer yaptirmayin. Estetik kaygisiyla lazer yaptirmayin rahatsizliginizin tedavisiyse yaptirin. Neden:
ben 5 sene once cok da arastirmadan birinin soyledigi bir laf zoruma gitti diye yaptirdim. Miyopum duzeldi, astigmatim hic duzelmedi
3.5 ve 4 derece de aleliyat yasadogim sehirden baska bir yerde oldum. Sonra kontrol icin bir profosore gittim yasadigim yerde. Dr. Muayene etti iyi guzrl ameliyatin basarili gecmis dedi. Bana risklerini saydi. Iste gozun uzerindeki saydam tabaka kaldirliyormus yerine tam oturmayabilirmis vs. Bi kac bisey daha. Iyi bir yerde oldum ama hic bahsetmediler bana bunlardan. Dr. Sonra bana sunu dedi benim kizimin gozleri 5 derece onu amaliyat etmem. Bna yalvarda ben istiyorum diye ancak yapacak bisey yok der kabul ederim diyor. Neden dedim. Lazerin yan etkileri bilinmiyor daha dedi. Ben d3 goz kurulugu olustu. Gece kalkfigimda gozlerimi hemen acamiyorum kirpistira kirpistira aciyorum. Fazla isik ve gunes cok yoruyor gozlerimi batiyor. B8r de aksamlari araba kullanirken isiklar cok yoruyor. Kisa mesafeye kullanabiliyorum aksam araba. Gormemde sorun yok ama bu siralarda sanki cok hafiften biraz yine miyopluk baslamis gibi geliyor.

nerde ve nekadara yaptırdınız acaba. acıdı mı

nerde ve nekadara yaptırdınız acaba. acıdı mı
Ankarada kudret goz hastanesinr yaptirdim 5 srne once 1500 liraydi galiba fiyati hic hatirlamiyorum. Herkes dunya gozu secerken ben bunlara gitmistim. Dunya goz cok kalabalik gelmisti bana

Ankarada kudret goz hastanesinr yaptirdim 5 srne once 1500 liraydi galiba fiyati hic hatirlamiyorum. Herkes dunya gozu secerken ben bunlara gitmistim. Dunya goz cok kalabalik gelmisti bana
çok teşekkürler.

Bende oldum lazer 4 sene olacak gormesine goruyorum cok sukur ama lazerden sonra sinek ucusmalari basladi psikolojim bozuldu surekli kor mu olacagim korkusuyla uyaniyordum hergun.. firsat buldukca doktora gidip nettende bi doktor sitesi buldum yazardim hep ama son bi kac aydir dikkatimi gozume vermiyorum cunku odaklandikca daha cok sey gorursun dedi doktor :) demem o ki iyi dusun iyi arastir ben hic arastirmadan oldum ucusmalar haric memnunum onlar daha onceden de varmis dediler bilemiyorum ameliyat olmamis insanlarda goruo bu ucusmalari :)

doktoruna göre değişiyor aslında

Mrb arkadaslar
Bende lazer yaptirmaya karar werdim ama yorumlari okuduktan sonra tereddutte kaldim. Bu arada wavefront yontemini bilen ve uygulatan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…