Ben de miyop astigmattim. Bahsettiginiz rahatsizligi bilmiyorum ama size lazer olmus biri olatak sunu soyleyebilirim gozlukten kurtulmak icin lazer yaptirmayin. Estetik kaygisiyla lazer yaptirmayin rahatsizliginizin tedavisiyse yaptirin. Neden:
ben 5 sene once cok da arastirmadan birinin soyledigi bir laf zoruma gitti diye yaptirdim. Miyopum duzeldi, astigmatim hic duzelmedi
3.5 ve 4 derece de aleliyat yasadogim sehirden baska bir yerde oldum. Sonra kontrol icin bir profosore gittim yasadigim yerde. Dr. Muayene etti iyi guzrl ameliyatin basarili gecmis dedi. Bana risklerini saydi. Iste gozun uzerindeki saydam tabaka kaldirliyormus yerine tam oturmayabilirmis vs. Bi kac bisey daha. Iyi bir yerde oldum ama hic bahsetmediler bana bunlardan. Dr. Sonra bana sunu dedi benim kizimin gozleri 5 derece onu amaliyat etmem. Bna yalvarda ben istiyorum diye ancak yapacak bisey yok der kabul ederim diyor. Neden dedim. Lazerin yan etkileri bilinmiyor daha dedi. Ben d3 goz kurulugu olustu. Gece kalkfigimda gozlerimi hemen acamiyorum kirpistira kirpistira aciyorum. Fazla isik ve gunes cok yoruyor gozlerimi batiyor. B8r de aksamlari araba kullanirken isiklar cok yoruyor. Kisa mesafeye kullanabiliyorum aksam araba. Gormemde sorun yok ama bu siralarda sanki cok hafiften biraz yine miyopluk baslamis gibi geliyor.