- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
bende miyopum orta okuldan beri gözlük kullandımslm kızlar direk konuya gireyim..
ben 26 yaşındayım...liseden buyana gözlük kullanıyorum...miyopum...
gözlük kullananlar bilir zorluğunu ve yıllarca lazer olsam diye düşündüm hep...
ha bu sene ha seneye derken seneler geçti gitti..
ama artık ciddi ciddi düşünüyorum...
bilgisi olanlar veya çevresinde yaptıranlar varsa, bana iyi ve kötü yanlarını anlatırmısınız...ameliyat sürecini sonrasını...özellikle sonrasında çok ağrı oluyormuş diye duydum...
lütfen bilenlerden tavsiye bekliyorum...sizce yaptırmak ne derece doğru veya değil...
fiyatlar konusunda da bilgi verirseniz..çünkü birçok hastane farklı fiyatta...
kararsızım...yeterli bilgiye ulaşamdım...:18::18::18::18:
slm kızlar direk konuya gireyim..
ben 26 yaşındayım...liseden buyana gözlük kullanıyorum...miyopum...
gözlük kullananlar bilir zorluğunu ve yıllarca lazer olsam diye düşündüm hep...
ha bu sene ha seneye derken seneler geçti gitti..
ama artık ciddi ciddi düşünüyorum...
bilgisi olanlar veya çevresinde yaptıranlar varsa, bana iyi ve kötü yanlarını anlatırmısınız...ameliyat sürecini sonrasını...özellikle sonrasında çok ağrı oluyormuş diye duydum...
lütfen bilenlerden tavsiye bekliyorum...sizce yaptırmak ne derece doğru veya değil...
fiyatlar konusunda da bilgi verirseniz..çünkü birçok hastane farklı fiyatta...
kararsızım...yeterli bilgiye ulaşamdım...:18::18::18::18:
canım ben de 23 yaşında yaptırdım... toplamda 15-20 dk süren bi operasyondu.. ben de ağrı olmadı hiç, ama ışığa inanılmaz bi hassasiyet oluşmuştu ilk gün güneş gözlüksüz dolaşamadım evde dahil olmak üzere ama ertesi gün bişe kalmadı, 1 hafta banyo yapmadım yüzümü yıkamadım, 2 aya yakın hergün göz damlası kullandım.. şimdi de haftada iki ya da üç defa kullanıyorum göz damlası çünkü işim gereği bilgisayarla çok haşır neşirim o yüzden kuruma yapıyo damla kullanmam gerekiyo.. yeri gelmişken söyleyeyim bana göre en büyük eksisi gözde kuruma yapması ki daha öncesinde böyle sorunlar yaşamazdım çizdirdikte sonra kuruma problemi yaşamaya başladım... ama açıkçasıbunun dışında çok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.. ama şunu unutmayın nerde yaptırdığınız çok ama çok önemli sakın ucuza kaçıp vasat bi yerde yaptırmayın ben bunun acısını çeken çok arkadaş tanıyorum... bi de bi arkadaş ileride yaşanan kalıcı körlük gibi bişeyden bahsetmiş bunu hiç duymamıştım ama korktum şimdi yaaa....:18:
ben de düşünüyorum 6 numara lens kullanıyorum miyopum. doktorum bu ameliyatı olman için göz numaranın ilerlememesi, durması lazım dedi. sizlerin de öyle mi oldu acaba? benim 6 ayda bir artıyor numara
ameliyattan cıkar cıkmaz görmeye başladınız mı ? nasıl oluyor anlatabilir misiniz? o ışığa 5 dk boyunca bakmak rahatsız etmiyor mu ben gözlerimi kırpıştırırım sürekli yaaa :/
Canım ben de bıktım lensten falan ama
bunu okuyunca korktum gerçekten. :/
canım görüyosun ama sanki ameliyat geçirmemiş gibi sanki hala gözün bozuk ve gözün de gözlük yokmuş gibi epeybulanık görüyosun ve ışığa çok hassaiyet kazanıyo gözlerin o yüzden ben evde geçirdim bütün günü onda bile güneş gözlüğü taktım o da uyanık olduğum vakitlerde... çünkü operasyonu geçirdiğim günün nerdeyse tamamını yatarak uyuyarak geçirdim gözümü yormamak adına..
peki ne zaman görmeye başladın ? cok soru soruyorum kusura bakma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?