Göz Çevresi Bakımı Göz çevresindeki tüyler

Tenyanus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
5
0
37
Kızlar merhaba :)
Benim ufak bi sorunum var.Bilinçsiz bi hareket etmemek için size danışayım dedim.
Göz çevremde ufak tüy-ince kıllar var.Bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Çok sinir bozucu bi durum : ( Göz çevreside hassas olduğu için bi şey yapmada tereddüt ediyorum...

lazer onları okumaz canım, sakal gibi sert değilse. ki anladığım kadarıyla değil. kafana takma senden başkası görmüyor onları

Teşekkürler kızlar.
Hafiften belirgin ne tüy ne tam sakal gibi sert, ama siyahımsı.
Birazda belirgin.Açıkcası bayağı bi moralimi bozuyorlar : (

Buğday yağının bi faydası olurmu ?

buğday yağını ben nemlendirici olarak kullanıyordum, tüy azaltıcı etkisi de mi var? Hay Allah daha neler öğreneceğim burdan..

Tüy sarartıcı kullan. Yıllardır öyle yapıyorum ben...
:icecream:

tüy sarartıcıya kesinlikle bulaşmayın derim
ben kullandım ve çok belirgin şekilde arttırdı
bende de göz çevremde tüy şeklinde var ben lazerli epilasyona gidiyorum tavsiye ederim

usuyuki bana okumaz demişlerdi sen istanbulda nereye gidiyosun lazere?

valla ben yüzümü aldırmaktan bıktıgım için artık sarartıyorum ayda bir sesu tüysarartıcısıyla..bende artmadı tüylerrrr..

usuyuki bana okumaz demişlerdi sen istanbulda nereye gidiyosun lazere?

ben yaz seansları tatil zamanlarına getirip konyaya gidiyorum
bi kaç yıl önce gittiğim bi yerde banada okumaz demişlerdi ama burda okur dediler ve okududa
ordaki bayan baktı ve ince tüyler için olan makinayla okuturuz dedi

Kusura bakmayın bu konuyu unutmusum : (
Kızlar, peki bioder tüy dökücü kullansam bi faydasını görürmüyüm ? Kullananlar deneyimlerini paylasabilirlermi ?
Hani şu istenmeyen tüylere bitkisel çözüm : )

ben iple aldırıyorum ...ağda sürülmüş ip olursa inceleri bile bırakmıyo...ama sir ağda falan yaptırma yüzünün hiç bir yerine sarkma yapıyo diyolar nitekimde yapıo uzun vadede...neyse aldır iple kurtul takma bukadarcık şeye yöntemi var en azından lazer de olabilir bi görüş uzman biriyle o sana yol gösterir zaten..benim yaptığım iple aldırmak .....

ben iple aldırıyorum ...ağda sürülmüş ip olursa inceleri bile bırakmıyo...ama sir ağda falan yaptırma yüzünün hiç bir yerine sarkma yapıyo diyolar nitekimde yapıo uzun vadede...neyse aldır iple kurtul takma bukadarcık şeye yöntemi var en azından lazer de olabilir bi görüş uzman biriyle o sana yol gösterir zaten..benim yaptığım iple aldırmak .....

iple aldırınca çıkarken kıl dönmesi sivilce filan oluyor mu canım?
bende muzdaribimde aynı tüy arkadaşlardan:çok üzgünüm:

iple aldırınca çıkarken kıl dönmesi sivilce filan oluyor mu canım?
bende muzdaribimde aynı tüy arkadaşlardan:çok üzgünüm:

cnm onunda çözümünü buldumhihoyyyt yazmıştım bi konuya ama bulman zor tekrar yazim..iple aldırdıktan sonra elma sirkesi yada limon sür bişicik olmuyo ayyy neydi eskiden tüylü kalsın kıldönmesinden kabartıdan sivilcede iidir derdim ama artık tüysüz tüysüzz ohhhhdelikafadulden dediğimi yaparsanız bişi olmaz cnm kaydirigubbakcemile5:nazar:

ben epilasyonu tavsıye ederım arkadaslar benımde war orda tuyler ve lazer goruo onları daha dun lazer epılasyın yaptırdım tum yuzume hergecen gun daha ıyı lazer sıstemlerı cıkıo yanı lazer yaparlar canım

ben yaz seansları tatil zamanlarına getirip konyaya gidiyorum
bi kaç yıl önce gittiğim bi yerde banada okumaz demişlerdi ama burda okur dediler ve okududa
ordaki bayan baktı ve ince tüyler için olan makinayla okuturuz dedi

Bende sinir oluyorum orada ki tüylere, ben cımbızla alıyorum, bazende bacak makinasıyla alırım. :çok üzgünüm:

Tamamen yok oluyorlar mı yoksa yine mi çıkıyorlar ? Kaç kere gitmek gerekli ?
Ben Konyalıyım. Konyanın neresinde ?

X