- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
ben bir ara mecitefendinin üzüm çekirdiği kremini kullanmıştım :)
doğal ürün kullanacağım diye aktarlardan çıkmıyordum :)
arap kızı kremini de akşamları aralarda yatmadan sürerim.
aslında doğa o kadar zengin ki.. yeterki bilelim kıymetini.
botoxlara pahalı kremlere ihtiyacımız yok. tabi önemli olan doğru ürünü kullanmak.
farklı tepkiler yaratabilecek ürünleri kullanmamak.
dün ahmet maranki ve adnan saraçoğlunun alternatif tıp üzerine olan kitaplarını aldım.
elimde ki kitap bitince okuyacağım. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.
hepinizi sevgi dolu günler...
cnm bu arapkızı kremini bende aldım guttonun değil ama arapça yazılı bir kutusu var ve içinden silindir beyaz yazısız bir kutunun içinde markasını bilmiyorum yani merak ettiğim bu kremide tüm göz çevresine uygulayabiliyomuyuz?sen nasıl kullanıyorsun memnunmusun?benimde gözaltı morluğum ve torbam varda yardımcı olursan sevinirim cnm sevgiler...
yok yok arapkızını gözçevrene sürme kırıştırırsın.. arap kızı leke ve çiller için öneriliyor.. bende de var.. bazı geceler sürüyorum.. ama sdece yüzüme.. yoğun bir krem..
yaaaaa yüzümde lekem ve çilim yok vücuda uygulanabiliyomuki? ben dün gece sürdüm ama neyse bi günmden bişi olmasss :sm_cool:
tabi vücuduna uygulayabilirsin.. ama gözçevresi için zararlı olacağı kanaatindeyim.. zaten koyu katı bi krem.. suratın da iice yedirmezsen kireç gibi duruyor..
cildi beyazlattınığını söylüyorlar bide. ama ben bu konuda bir etkisini görmedim.
sevgiler.
bende doğacınınkini kullandımm hakakten güzelll
bende kayısı yağının saça sürüldüğünde güçlendirdiğini çoğalttığını duymuştum.fisfisfisArkadaşlar kayısı yağını kullanan bir arkadaşım vardı yüzündeki tüyleri güçlendirdiğini, çoğaltığını söylemişti böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?