Göz Çevresi Bakımı göz çevresi kremi için bir önerim var.. test edilmiştir!

canlar ben aldığım günden beri kullanıyorum. bugünde kremi sürüp öyle çıktım evden. başka krem alırmıyım dersen? almam.. çünkü fiyatı uygun ve doğal. yüzüme de kullanıyorum. canlılık verdiğini söyleyebilirim..
benim de gözaltı morluklarım vardı ama şimdi çok hafifledi. kapatıcı kullanmıyorum artık. (uykusuzluk günlerde haricinde)
öncelikle sigara içmeyin
fazla su tüketin
stresse ve uykusuzluğa dikkat edin.
doğal kremler kullanın bence
he bu arada ben arada yaş maya maskesi uyguladım. (sitede tarifi var)

hepinizi öpüyorum.

ben bir ara mecitefendinin üzüm çekirdiği kremini kullanmıştım :)
doğal ürün kullanacağım diye aktarlardan çıkmıyordum :)
arap kızı kremini de akşamları aralarda yatmadan sürerim.
aslında doğa o kadar zengin ki.. yeterki bilelim kıymetini.
botoxlara pahalı kremlere ihtiyacımız yok. tabi önemli olan doğru ürünü kullanmak.
farklı tepkiler yaratabilecek ürünleri kullanmamak.
dün ahmet maranki ve adnan saraçoğlunun alternatif tıp üzerine olan kitaplarını aldım.
elimde ki kitap bitince okuyacağım. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.
hepinizi sevgi dolu günler...

cnm bu arapkızı kremini bende aldım guttonun değil ama arapça yazılı bir kutusu var ve içinden silindir beyaz yazısız bir kutunun içinde markasını bilmiyorum yani merak ettiğim bu kremide tüm göz çevresine uygulayabiliyomuyuz?sen nasıl kullanıyorsun memnunmusun?benimde gözaltı morluğum ve torbam varda yardımcı olursan sevinirim cnm sevgiler...

cnm bu arapkızı kremini bende aldım guttonun değil ama arapça yazılı bir kutusu var ve içinden silindir beyaz yazısız bir kutunun içinde markasını bilmiyorum yani merak ettiğim bu kremide tüm göz çevresine uygulayabiliyomuyuz?sen nasıl kullanıyorsun memnunmusun?benimde gözaltı morluğum ve torbam varda yardımcı olursan sevinirim cnm sevgiler...

yok yok arapkızını gözçevrene sürme kırıştırırsın.. arap kızı leke ve çiller için öneriliyor.. bende de var.. bazı geceler sürüyorum.. ama sdece yüzüme.. yoğun bir krem..

yok yok arapkızını gözçevrene sürme kırıştırırsın.. arap kızı leke ve çiller için öneriliyor.. bende de var.. bazı geceler sürüyorum.. ama sdece yüzüme.. yoğun bir krem..

yaaaaa yüzümde lekem ve çilim yok vücuda uygulanabiliyomuki? ben dün gece sürdüm ama neyse bi günmden bişi olmasss :sm_cool:

bende geçen gün aldım ama benimki gutto nun diil doğacı die bi markanın ama yüzüme gerçekten çok ii geliyo sanki yüzümün rengi yerine geldi güsel bi krem bende 10 tl ye aldım aktardan :)

yaaaaa yüzümde lekem ve çilim yok vücuda uygulanabiliyomuki? ben dün gece sürdüm ama neyse bi günmden bişi olmasss :sm_cool:

tabi vücuduna uygulayabilirsin.. ama gözçevresi için zararlı olacağı kanaatindeyim.. zaten koyu katı bi krem.. suratın da iice yedirmezsen kireç gibi duruyor..
cildi beyazlattınığını söylüyorlar bide. ama ben bu konuda bir etkisini görmedim.

sevgiler.

tabi vücuduna uygulayabilirsin.. ama gözçevresi için zararlı olacağı kanaatindeyim.. zaten koyu katı bi krem.. suratın da iice yedirmezsen kireç gibi duruyor..
cildi beyazlattınığını söylüyorlar bide. ama ben bu konuda bir etkisini görmedim.

sevgiler.

saol cnm yanlız şu beyazlatma kısmı hoşuma gitmedi zaten peynir gibiyim ben:)

Kızlar yüz için önerilen kayısı yağı değildir, kayısı yağı cildinizi yakar
Cilt için uygun olan kayısı çekirdeği yağıdır ve yüzünüzü yakmaz
Açıkçası ilgimi çekti bu krem CADIARZU

:dance:
bende doğacınınkini kullandımm hakakten güzelll

Herkese merhaba...Uzun zamandır netten ve diğer arkadaşlarımdan tavsiyeler alıyor ve araştırma yapıyodum göz altı ve çevresi için...Doğal ürünlerden,bitkisel kremlerden kullananlarala konuştum.SONUÇ:Mecitefendinin Kayısı Çekirdeği Kremi...Doğacınınkinide duydumFakat ben bunu tercih ettim...150ml ve kokusu çok güzel.hafif bi krem güzel nem veriyo..zaten kayısı çekirdeği yağının faydalarını biliyoruz...herkese tavsiye ederim..1haftadır kullanmaktayım..memnunum.Gelişmeleri yazmaya devam edicem...Göz çevresi bakımı için geç kalınmamalı.Ben geç başladığımı düşünüyorum,ama zararın neresinden dönülürse kardır..SEVGİLER...

bir cilt uzmanı göz çevresi hassas olduğu için göz çevresi için özel yapılmış değilse yüze sürülen hiçbir kremin göze sürülmemesi gerektiğini söylemişti.

kızlar merhaba ben size bi önerim var demiştim sonra yazamamıştım ya kusura bakmayın internetimiz kapandı aradan bi sürü olaylar geçti falan derken ben cevabı yazmayı unutmuşum şimdi yazıyorumbir de o naz yapma diyen arkadaşa sitemlerimi gönderiyorum .niye öyle yazdın derseniz bazen bilgileri veriyoruz ama hiç kimseden tepki gelmiyo merak eden varsa ööle yazıym demiştim sadece okadar neyse lafı fazla uzatmıyim ben kayısı yağı +omega 3 (yani balık yağı) aynı oranda karıştırıp gece yatmadan evvel uyguluyorum göz altlarım o kadar çabuk emiyo ki ve tabi verdiği nemi siz düşünün ama kayısı yağı bazen alerji yapabiliyo önce test edin sonra kullanın derim ...sevgiler..........

Arkadaşlar kayısı yağını kullanan bir arkadaşım vardı yüzündeki tüyleri güçlendirdiğini, çoğaltığını söylemişti böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?

internetten alıntıdır : Kayısı Yağı Faydaları :

Doğal cilt bakım ürünü olan kayısı yağının, tüm ciltlere uygun doğal bir ürün olduğunu belirtelim. Kayısı yağı özellikle yaşlılarda ortaya çıkan kırışıklıkları azalttır.

Kayısı yağı A vitamini içerdiğinden cildi nemlendirip, doğal bir canlılık ve parlaklık vererek, akneleri temizliyor. Kayısı yağı aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddelerini içeriyor. Kayısı yağı yaşlanmayla ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor.Cildin doğal güzelliği için haftada bir gün, kuru ciltlerde ise günde bir defa deriye kayısı yağı sürülmesini tavsiye ediyoruz.

sizde iki tıkla bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

ben ikinci kez aynı kremi aldım dün.. 7,75'e düşmüş fiyatı.. kocaman bi kutusu var. pahalı ve kimyasal kremlerden çok daha makul bence. parlaklık veriyor cilde, hiçbir tüylenme sorunum da olmadı benim. ama aktarlardan alırken tarihlerine ve orjinalliğine dikkat edin. sevgiler.

benim eşimin gözaltı haddinden fazla kırışık yaşına göre( yaşı 35,sanki 55 yaşında)
acaba ona da faydası olur mu bu kremin?

X