Göz Çevresi Bakımı göz çevresi kremi için bir önerim var.. test edilmiştir!

egeninhamsisi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
2.135
1.287
gutto nun karınca yağı kremini almak için mağazaya gittim. tüyleri azaltmak için çok etkili bir krem olduğu duymuştum. aynı rafta guttonun diğer doğal kremleri de vardı ve inceledim hepsini tek tek. doğal bir nemlendirici de arıyordum kendime. en son acı badem kremini almıştım.
guttonun kayısı özlü kremi dikkatimi çekti. hem göz çevresi hemde yüz için kullanıldığı yazıyordu üstünde. kayısı çekirdeği yağındna elde edilmiş doğal bi kremmiş. fiyatı da 10 ytl idi.
ürünü aldım. hem yüzüm hemde göz çevrem için kullandım. bi defa çok ii nemlendiriyor. ve morluklara daha ii geldi.. hemde bereketli bi krem :)
ben cildime elimden geldiğince doğal ürünler kullanmayı tercih ediyorum. doğal olduğu için aldım bu kremi de . beğenmezsem el kremi yaparım dedim o kadr ucuz nasılsa.. ama ben memnun kaldım. fiyatı uygun. nemlendiriciyle göz kremini ayrı ayrı alıyordum. böyle bir ürünü ucuza bulmak beni şaşırttı. tamamen tesadüf karşılaştım.

Gutto Kayısı Özlü Yüz Kremi bahsettiğim kremin resmi var burada..

hepinize sevgiler..

Son düzenleme:
arkadaşım bu gutto nerelerde satılır.Ayrıca bi magazası mı var.küçük illerde bulunur mu?fiyatını da yazarsan sevinirim:::::::::::::::::)

arkadaşım bu gutto nerelerde satılır.Ayrıca bi magazası mı var.küçük illerde bulunur mu?fiyatını da yazarsan sevinirim:::::::::::::::::)

canım fiyatı 10 ytl
hem ucuz hem bereketli (kutusu büyük :) hemde doğal. ben aldım tavsiye ederim. güzel bir nemlendirici. cilde parlaklık da veriyor. sevgiler..

estee lauder kullanıyorum boşuna mı o kadar para veriyourm yanii
paylaşım için sağol
deneyeceğim :))

kızlar bu gün bende aktara gutto karınca yumurtası yağı kremi almak için gittim aldım ilk kez bu gün denedim hadi hayırlısı inş. işe yarıyacak aktardan gözcevresi bakımı içinde önerebileceği bi krem istedim oda bana mecitefendi kayısı çekirdeği kremini önerdi.kullanan müşterilerinin çok memnun olduğunu söyledi bende aldım fiyatıda cok uygun 10 lıra ayrıca kokusuda cok güzel yumusacık yaptı hem göz cevreme hem cildime kullandım bence güzel tavsiye ederim :):):)

kızlar bu gün bende aktara gutto karınca yumurtası yağı kremi almak için gittim aldım ilk kez bu gün denedim hadi hayırlısı inş. işe yarıyacak aktardan gözcevresi bakımı içinde önerebileceği bi krem istedim oda bana mecitefendi kayısı çekirdeği kremini önerdi.kullanan müşterilerinin çok memnun olduğunu söyledi bende aldım fiyatıda cok uygun 10 lıra ayrıca kokusuda cok güzel yumusacık yaptı hem göz cevreme hem cildime kullandım bence güzel tavsiye ederim :):):)

ben bir ara mecitefendinin üzüm çekirdiği kremini kullanmıştım :)
doğal ürün kullanacağım diye aktarlardan çıkmıyordum :)
arap kızı kremini de akşamları aralarda yatmadan sürerim.
aslında doğa o kadar zengin ki.. yeterki bilelim kıymetini.
botoxlara pahalı kremlere ihtiyacımız yok. tabi önemli olan doğru ürünü kullanmak.
farklı tepkiler yaratabilecek ürünleri kullanmamak.
dün ahmet maranki ve adnan saraçoğlunun alternatif tıp üzerine olan kitaplarını aldım.
elimde ki kitap bitince okuyacağım. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.
hepinizi sevgi dolu günler...

guttonun kayısı özlü kremi çok güzel kokusu da öyle....ama yüzüme sürdükten sonra bi kaç dakika baya bi yanma oluyo ...kullanan varsa bu normal mi...sonra geçiyo cildime iyi geldiğinin farkındayım ama o yanma neden.....??

guttonun kayısı özlü kremi çok güzel kokusu da öyle....ama yüzüme sürdükten sonra bi kaç dakika baya bi yanma oluyo ...kullanan varsa bu normal mi...sonra geçiyo cildime iyi geldiğinin farkındayım ama o yanma neden.....??

arkadaşım bende hiç yanma olmadı. aldığım günden beri kullanıyorüm tüm yüzümde. canlılık verdiğini düşünüyorum, ben çok memnunum. gözçevresi gibi hassas bölgelerde kullanılıyor olması ve doğallığı bana cesaret vermişti alırken.. pahalı kremlerden almayı da düşünmüyorum artık. hem hangi birini alcaz ki.. ben herşeyin doğalından yanayım..
sen bu konuyu istersen firmaya telefon açıp bildir.
sevgiler.

Kayısı Yağının özellikle yaşlılarda ortaya çıkan kırışlıkları azalttığı biliniyor. Göz çevresi meme dokusu ve dudaklar gibi ince hassas ciltli bölgelerde kullanılabilen bu krem A, F, E, vitaminin bakımından zengin Kayısı çekirdeği yağı içermektedir. Kayısı Yağı bol miktarda A vitamini içerdiğinden cildi nemlendirip doğal bir canlılık ve parlaklık vererek akneleri temizliyor Kayısı Yağı aynı zamanda Kalsiyum, Magnezyum karotin ve betakaroten maddelerini içerdiğinden yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor. Cilt yıpranmalarını onarılmasında vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılması etkin bir rol oynar

hihoyyyt

Arkadaslar, göz altı morluklarından ve göz altı halkalarından müzdaribim. Yaşım 23, gutto'nun kayısı özlü kremini öneririr misiniz? cilt tipim karma, t bölgem yağlı. Yardımcı olan olursa çok mutlu olurum. Bir de bu ürünü nerden temin edebilirim?

Özlemim bu ürünü kullandığını yazdığından beri 3 ay geçmiş tamamen göz çevresi morlukların geçti mi?Kendimi bildim bileli bu sorunla yaşıyorum onun için çok merak ettim ben de kullanmak istiyorum

gerçekten gözaltı morluklarına bi faydası varmı, ben nutrigiana göz altı kremiini kullanınyorum ama bi faydasıda yok malesef...

canım sunu solım kesınlıkle tamamen gecmez acı ama gercek her duydugumuz ğözlerımıze uygulanıyor halbukı nekadar zararlı ancak bu morluklar lazer tadavısıyle cok azda olsa azaltılabılır..dıye dusunuyorum oda bıraz maddıyata bakar 2,3 seyans suruyor cunku.

X