ebrucum sana da çok geçmiş olsun valla her duyduğumuzu yapıyoruzen azından burda paylaşalım da aynı hataları herkes deneyimlemek zorunda kalmasın sengözlerimebaksanab bu arada tarçını dudaklara sürüyolar yakıp dolgunlaştırıyo die yani cildin hassas olmasa bile göz altını haşat etmeye yeter.
ayy cnm valla ne bileyim, annem de bisey demedi o da bilmiyordu demekkii, Allahtan hemen farkettim de durmadan hic hemen yıkadım, aksi takdirde ne olacagını düsünmek bile istemiyorum. bir de alerjik bünyeye sahibim hem de göz altı ne kadar hassas yanii, ama tavsiyem her önünüze geleni göz altlarınıza yüzünüze sürmeyinn, sonradan pisman olmaktan iyidir suanki durumumuz :)
geçmiş olsun canım
bende s.dumankaya formülü olan kivi kabuğunun iç kısımlarını süreyim demiştim bi gün..
kiviyi sürdüm. hafifletti o anda. sonra da kızarıklıklar başladı. ertesi sabah arı sokmuş gibi davul gibi şişmişti gözlerimin altı. ay çocuk kafası gibi bi kafa oluştu suratımda yaa öyle böyle değil.. ve kırmızıydı..
hemen hastaneye koştum. alerjik bünyelerin dikkat etmesi gerek gerçekten..
yasakkelime arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce kirpiklerimi gürleştirmek ve sihahlaştırmak amacıyla yine bu forumdan öğrendiğim bi yöntemi uyguladım. hint yağı badem yağı varya bu yağları kirpiklerime sürdüm gece yatmadan önce.. bi süre sonra ne oldu tek gözümün hemen altında iki ü tane pıtırcık çıktı meğer yağ bezesi oluşmuş o kirpiklerime sürdüğüm yağlardan. benden size tavsiye. göz çevresi bakımı için öle çok bişeyler yapmayın fazla kurcalamayın bu bölgeyi. malum deri öle ince ki iyi yapiim derken kötü oluyo 30lu yaşlardan önde de krem bile kullanmayın göz altı için. hele hele göz altı bakımı için yağ asla sürmeyin canı yanmış birinin tavsiyesi :Saruboceq:
türk kahvesi ve yumurta akı demişlerdi bizede. öyle çok belli olan bi karartı bile olmamasına rağmen yaptım. ne akla hizmetsehiç olmayan karartı oldu aksine. bunu duyanlarda yapmasıııınnnn tavsiyem. yasakkelime