Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi.. Ben yandım siz yanmayın..yağlamayın!!

eserekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
118
1
yasakkelime arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce kirpiklerimi gürleştirmek ve sihahlaştırmak amacıyla yine bu forumdan öğrendiğim bi yöntemi uyguladım. hint yağı badem yağı varya bu yağları kirpiklerime sürdüm gece yatmadan önce.. bi süre sonra ne oldu tek gözümün hemen altında iki ü tane pıtırcık çıktı meğer yağ bezesi oluşmuş o kirpiklerime sürdüğüm yağlardan. benden size tavsiye. göz çevresi bakımı için öle çok bişeyler yapmayın fazla kurcalamayın bu bölgeyi. malum deri öle ince ki iyi yapiim derken kötü oluyo 30lu yaşlardan önde de krem bile kullanmayın göz altı için. hele hele göz altı bakımı için yağ asla sürmeyin canı yanmış birinin tavsiyesi :Saruboceq:

benım bildiğim hint yağı yakar zaten bide badem yağıyla gürleştireceğini bilmiyodun iyiki söledim arkadaşım uyardıgn için sağol geçmiş olsun bu arada

bende iki gün önce yaptıgım bir hatayı anlatayım, gerçi siz benm gibi bir sacmalık yapmazsınız ama yine de aklınızda olsun yani :) burada elmanın göz altlarına iyi geldigini okumustum, gecen gün annem elmalı pasta yapıyordu ve icinden artmıs elma rendesi vardı, yer misin diye getirdiginde dedim ki elma göz altlarına iyi geliyormus göz altıma koyayım dedim ve aldım, yalnız malum elmalı pastanın icine konan elma tarcınlı oluyor yani tarçınlı elmaydı ve bir sey olmaz diye düsündüm. bir gözümün altına koydum ve ikincisine de tam koydum ki bir yanma hissettim, daha bir dakika dahi durmadan hemen kostum yıkadım ammmaaa göz altlarım yanaklarıma kadar kıpkırmızı olduuu, tarçın yaktı sanırım ve benim bünyem alerjiktir, sanırım alerjide yaptı. hemen alerji ilacı aldım ama uzun bir süre kıpkırmızı dolastım, Allahtan gecti, uzun süre kalsaydı haşlanırdım heralde, ama göz altımda morluk fln kalmadı dakikasında kırmızı oldu gercekten de morluklar gecti yaniii ehueh, hani yapmazsınız böyle bir aptallık ya yine de aklınızın bir kösesinde bulunsun dedim...

ebrucum sana da çok geçmiş olsun valla her duyduğumuzu yapıyoruz en azından burda paylaşalım da aynı hataları herkes deneyimlemek zorunda kalmasın sengözlerimebaksanab bu arada tarçını dudaklara sürüyolar yakıp dolgunlaştırıyo die yani cildin hassas olmasa bile göz altını haşat etmeye yeter.

ayy cnm valla ne bileyim, annem de bisey demedi o da bilmiyordu demekkii, Allahtan hemen farkettim de durmadan hic hemen yıkadım, aksi takdirde ne olacagını düsünmek bile istemiyorum. bir de alerjik bünyeye sahibim hem de göz altı ne kadar hassas yanii, ama tavsiyem her önünüze geleni göz altlarınıza yüzünüze sürmeyinn, sonradan pisman olmaktan iyidir suanki durumumuz :)

geçmiş olsun canım
bende s.dumankaya formülü olan kivi kabuğunun iç kısımlarını süreyim demiştim bi gün..
kiviyi sürdüm. hafifletti o anda. sonra da kızarıklıklar başladı. ertesi sabah arı sokmuş gibi davul gibi şişmişti gözlerimin altı. ay çocuk kafası gibi bi kafa oluştu suratımda yaa öyle böyle değil.. ve kırmızıydı..
hemen hastaneye koştum. alerjik bünyelerin dikkat etmesi gerek gerçekten..

sana da gecmis olsun cnmm, ya iste burada ne duyarsak ne okursak hemen yapmamak lazım, herkesin bünyesi bir degil ve özellikle de alerjik yapıya sahip olanlar cok daha dikkat etmeli, kalıcı bir sey olması cok fena olurr ...

ben yıllardır hint yağını kaşlarımı gürleştirmek için kullanıyorum. bende yağ bezesi olmadı. o bünyeyle ilgili bence.

bende suratıma int buldum bi maste yogurtu domaste karıştırıp suratıma sürdüm kabardı kırmızı oldu cildimi bozdu neyse 1 2 gün sonra kendine dönmeye başladı kendimizi ii yapalım derken,çirkinleştirmiyelim,ben öyle oldum şindi günlük kremden başka bişey sürmüyorum.

türk kahvesi ve yumurta akı demişlerdi bizede. öyle çok belli olan bi karartı bile olmamasına rağmen yaptım. ne akla hizmetse hiç olmayan karartı oldu aksine. bunu duyanlarda yapmasıııınnnn tavsiyem. yasakkelime

bende nemlendirici olarak gercek zeytin yag kulanirim amma allaha sukur simdiye kadar hic proplem yasamadim yumusacik yapiyor

geçmiş olsun canım. uyarını dikkate alacayım. -tatlicadiarzu-

ay aynen yaa.. bu akdar hassas bir cildim olmasına rağmen bende denedim onu.. forumda yazmış biri.. yapmış iyi gelmiş falan.. aman deneyim dedim.. denemez olaydım.. aynen karartı oldu.. bin pişman oldum..

Geçmiş Olsun... teşekkürler paylaşım için tekrar.. dikkatli ol.emin olmadan uygulanmamalı göz çevresine herhangi birşey.. çünkü çok hassaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…