Göz Çevresi Bakımı Göz çevremdeki beyaz noktacıkları sonunda geçirebildimm.

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Arkadaşlar bir süre önce göz çevremde küçük küçük beyaz noktacıklar oluştu ne sıkabiliyodum nede geçirebildim.. Sonunda yolunu buldumm 3 hafta düzenli olarak buhar banyosu yaptım ve cildimi tahriş etmeden kese yaptım ayrıca yüzüme bu süre içinde sabun nemlendirici vb şeyler kullanmadım sadece suyla yıkadım.. Kendi kendinee patladı söndü gitti.. Çoook mutluyum sizlerede tavsiye ederim :teytey::teytey:

CADIARZU gerçekten mi bende de var onlardan nasıl yaptığını iyice anlatır mısın yüzünü su buharına tutsan da oluyor mu acep CADIARZU

benim eşimde de çok fazla var onlardan.sıkılmıyor kaybolmuyor çok inatçı noktalar.buharla geçecek kadar basit gibi görünmüyor.biz lazer falan mı yaptırsak diyorduk.acaba aynı beyaz noktalardan mı bahsediyoruz.keşke öyle olsa da biz de uygulasak

benim eşimde de çok fazla var onlardan.sıkılmıyor kaybolmuyor çok inatçı noktalar.buharla geçecek kadar basit gibi görünmüyor.biz lazer falan mı yaptırsak diyorduk.acaba aynı beyaz noktalardan mı bahsediyoruz.keşke öyle olsa da biz de uygulasak

Canım gercekten anlattıgım gibi yaptım vede şimdi geçtiler o yüzden buraya yazdım..Kaç defa sıkmak istedim ama sıkılmıyor hatta bana cilt bakım uzmanına gitmemi söylediler.Eger bu şekilde geciremeseydim bende bir uzmana gidecektim Birde bu noktacıklar kolestrol olabileceginin belirtisi olabiliyormuş istersen eşinle beraber bir cilt uzmanı danışın..

benimde bir tane vardı bi süredir duruyodu öyle :1closedeyes:
sonra bugün tulişin formülü ile cildimi silerken bir baktım patadı sengözlerimebaksanab
kurtuldum sanırım :hooray::hooray::nazar:

sonra bugün tulişin formülü ile cildimi silerken bir baktım patadı sengözlerimebaksanab
[/QUOTE

Canımm geçtigine sevindimm gözünaydınnn:teytey:

ya bendede var gözümün altında beyaz noktacıklar sanki gün geçtikçe çoğalıyolar gibi.buhar banyosundan başka bi öneriniz varmı canlarım.. buhar banyosu benim sünizitimi azdırıyosenağlama

Arkadaşlar bu beyaz noktalar kolay kolay geçmiyor. Hatta onları bebe iğnesi ile patlatarak yavaşca sıkılır veya enjektörün iğnesiz olan ucu ile çekilir. Mikrop kaptırmamaya özen gösterelim lütfen. Tabi buhar banyosu yaparak yumuşatabiliriz. Göz kapağımın üst kısmında çıkan beyaz noktacık vardı. Dün boncuk iğnesininin ucuna yakarak (mikrop kapmasın diye) onun üzerine hafifce batırarak patlattım. Böyle yapmasam daha büyüyüp katılaşacaktı. Lütfen dikkatli olun yaparken.

canım tulişin formülü nedir söylersen hepimiz çok memnun oluruza.s.

Komedon : Sebum kıl kökünün içinde bulunuğu bir kıl kesesinin çeperlerinden salınır ve bu kese içinde birikir. Kıl dibinde yer alan bir delikten bu yağ dışarı çıkar. Aşırı keratinizasyon (daha önce değindik), fazla sebum yapımı, bakterilerin deri özeliğini bozması v.s. etmenler yüzünden bu delik tıkanır veya daralır bu durumda yağ (sebum) kıl kesesi içinde birikir ve şişer. İşte bu tıkanmış yapıya komedon denir. Açık komedonlar beyaz nokta, Kapalı komedonlar siyah nokta olarak adlandırılır. Komedolitik demek bu komedonları çözen, aşındıran, eriten, açan anlamındadır.

bnm gzomun altında wardı bıtane.. buyuyup duruyodu.. mrk edenler için resmımı koyabılırım ığrenc duruyodu :D

ama sıkmaya fln çlştım..z amanla kurudu gitti.. şimdi diğer gozmun goz kapağında war.. şu formulu bı denıyım bakıyım.. 1 diğil 2 diğil baya war cunku..

a.s.
Kese Ve Sicak Su Gerçekten Işe Yariyor

benim göz pınarı denilen bölgemde aşağıya dğru birsürü mini minnacık var. aklıma takılan sıcak su ya da buhar tamam da ya kese zarar vermez mi? gözaltı derisi çok ince. nasıl yaptınız tahriş olmadan.teşekkürederima.s.

a.s.

benim göz pınarı denilen bölgemde aşağıya dğru birsürü mini minnacık var. aklıma takılan sıcak su ya da buhar tamam da ya kese zarar vermez mi? gözaltı derisi çok ince. nasıl yaptınız tahriş olmadan.teşekkürederima.s.

Bence de... Göz altına kese sürülmez ki... :1shok:

bendede ara ara bu yağ bezelerinden oluyo ve kayboluyo,bunların kolesterol belirtisi olduğunu duymuştum bende,annem her zmn bunlar için gece yatmadan yüzünüzü temizce yıkayıp yatarsanız geçer der ve ondada yok,bide yediklerinize dikkat etmeye çalışın yağlı vs şeylerden olabilidğince az tüketinn..

ben bu durumdan da muzdaribim gözümün altında 2 tane yağ bezesi çıkmıştı elma sirkesini kulak pamuğuna batırdım yağ bezesinin üzerinde beklettim şaka gibi ama ilk denememde geçirdi şok olmuştum tavsiye ederim

ben bu durumdan da muzdaribim gözümün altında 2 tane yağ bezesi çıkmıştı elma sirkesini kulak pamuğuna batırdım yağ bezesinin üzerinde beklettim şaka gibi ama ilk denememde geçirdi şok olmuştum tavsiye ederim

nasıl yani elma sirkesi iyi geliyomu cidden

Back
X