Kontakt Lens Göz çapı (DİA) 14.0 ve 14.5 arasındaki fark nedir?

aaa iyi hadi.. bende dün solotica quartzo yu sipariş verdim. bir aksilik çıkmazsa yarın elimde

aaa iyi hadi.. bende dün solotica quartzo yu sipariş verdim. bir aksilik çıkmazsa yarın elimde

Sen de netten aldın sanırım. Çok sevindim hayırlı olsun. :)) Ben hala renklere bakıyorum. Hidrocharme ice istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorummmm. Sibirya kurdu gibi olurum diye çok korkuyorum. :)

Sen de netten aldın sanırım. Çok sevindim hayırlı olsun. :)) Ben hala renklere bakıyorum. Hidrocharme ice istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorummmm. Sibirya kurdu gibi olurum diye çok korkuyorum. :)
evet, türkiyeden bir siteden buldum. saol canım :) bende ilk başta mel alacaktım ama sonra vazgeçtim. siyah saçlıyım ve mavi tonları daha çok yakışıyor. tam mavi lense cesaret edemiyorum bende. o yüzden gri daha cazip geliyor. quartzoları çok beğendim, hem gri hem yeşil hem mavi var sanki ama bakalım.. uygun zamanda fotoğrafta eklerim.

Merakla ve heyecanla bekliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…