Daha önce hiç olmamıştı ilk defa böyle oluyorBenim kızımda hastalanınca çapak olur uyurken çay koyarım,sizinki griptende olabilir alerjik bişey de
Doktoru tobrased göz damlası kullanmayı önerdibenim esimde de grip olduğunda çok oluyor. ılık çayı peçeteye döküp gözüne koyuyoruz geciyor 2-3 günde. ama bence bir doktora baktırın çocuk bu sonucta alerjik bir sey de olabilir polen mevsimi falan.
Hangi göz damlasından vermişti acaba ?Hastalıkla ilgili de olabilir enfeksiyon da olabilir. Benim oğlanların ikisi de feci capaklandi doktora götürdüm göz damlası verdi sıktım geçti. Ama uyandıklarında gözleri yapışık oluyordu, gözleri de kızarmıştı. Küçük capaklanmaysa pamuğu çaya batırıp gözünün üzerine koyun birkaç dakika. Bebek şampuanı ile yıkayın çok nazik şekilde yeter. Doktor ilaç tavsiye ettiyse de kullanın bence.
Kiziminda uyandığında gözü yapışık oluyorHastalıkla ilgili de olabilir enfeksiyon da olabilir. Benim oğlanların ikisi de feci capaklandi doktora götürdüm göz damlası verdi sıktım geçti. Ama uyandıklarında gözleri yapışık oluyordu, gözleri de kızarmıştı. Küçük capaklanmaysa pamuğu çaya batırıp gözünün üzerine koyun birkaç dakika. Bebek şampuanı ile yıkayın çok nazik şekilde yeter. Doktor ilaç tavsiye ettiyse de kullanın bence.
Tobrased herhaldeHangi göz damlasından vermişti acaba ?
Bizim doktorumuzda tobrased önerdi günde kaç kez kaç damla verdinizTobrased herhalde
3 kere birer damlaBizim doktorumuzda tobrased önerdi günde kaç kez kaç damla verdiniz
Teşekkür ederim inşallah hemen geçer. Kaç günde etki gösterdi evlatlarınıza acaba3 kere birer damla
Ertesi güne azalmaya başladı. 3 gün sürmedi bile. Ben yine de 5 gün kullandım sanırım. Hemen etki ediyor.Teşekkür ederim inşallah hemen geçer. Kaç günde etki gösterdi evlatlarınıza acaba
İnşallah bizimki de hemen etki eder geçer inşallahErtesi güne azalmaya başladı. 3 gün sürmedi bile. Ben yine de 5 gün kullandım sanırım. Hemen etki ediyor.