• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları göz bozukluğu ve kayma

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzllyyhh88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Z

zzllyyhh88

Ziyaretçi
1 hafta önce bebeğimin gözündeki kaymadan dolayı ssk ya gittik doktor hiçbişeyi yok normal gözleri dedi.ertesi günüde özel hastaneye götürdüm doktor bebeğimin gözünde 4 derece gözbozukluğu oldunu söyledi ve gözlük verdi..camıda kalın gözlüğün 20 yaşından önce ameliyat olamayacanı ve hep gözlük takacağını söyledi..çıldırmak üzereyim kızlar..hiç böyle bişşi beklemiyodum..inanmak istemiyorum..2 hatfa sonra inşşaallh dünya göz hastanesine götürecem dua edin kızlar ihtiyacım var daha 10 aylık ..

gecmiş olsun canım ya.inşallah hiç bir seyi yoktur.benimde 10 aylık bi kızım var ve o kadar hareektliki gözlük kullanması imkansız.minicik bebeklerden böyle şeyler duymak gerceken çok üzüyo beni.inşallah yoktur hiçbişeyi.

geçmiş olsun cnm bnm kuzenim bebeklikten beri kalın bir gözlük kullanıyor hem göz kayması var ve sürekli kullanıyor ve 20 yaşından sonra ameliyat olucak çünkü gözün yapısının tamamlaması 20 yaşını buluyormuş tekrar geçmiş olsun cnm :)

geçmiş olsun.inş.bişey yoktur canım.allah yardımcınız olsun.

geçmiş olsun umarım ne gözlüğe ne de ameliyata gerek kalmadan düzelir problem

inşşallah kızlar bu gecenin hürmetine dua edin kandiliniz mübarek olsun

benim kızımında 6 aylıkken sağ gözü kaymaya başladı hemen dünya göz hastanesine muayeneye götürdüm tabiki ben bebek kayması demesini bekliyorum ama kızımın gözü 4 derece hipermetrop çıktı ve en az 10 yaşına kadar gözlük kullanmamız gerekecekmiş... çok zor çünkü yapma demekten daha anlamıyor ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama şimdi iyiki erken öğrendik diyorum çünkü zaman ilerledikçe göz bozukluğu artacaktı iyileşmesi daha zor olacaktı...

Back