Göz Çevresi Bakımı göz beyazında ki kırmızı kılcal damarları nası yok edebilirim???

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
başlıkta da yazdığım gibi bazılarının göz beyazları bembeyaz oluyo hiç damar filan olmuyo çok güzel oluoo :KK17: bu minnak kırmızı damarları geçirtebilioz mu:26:

çok okumaktan, bilgisayara bakmaktan, dantel mantel yapmaktan oluyor o. birkaç gün gözlerini yormazsan azalacaktır bence.

Benimki o yuzden cok kizariyoda..
Gecelensleri almayi dusunuyorum, duzelirmi bilmem ama.
Belki sendeki vitamin eksikligi ile alakalidir..

gözlerine 1 2 damla havuç suyu sıkarsan bembeyaz olduğunu görebilirmişsin... annem biz genç kızken öyle yapıyorduk hep der, hem çok faydalıymış gözlere. ben bir kaç defa havuucun suyunu sıkıp son anda korkup vazgeçtim. bi araştır istersen

Havuç suyu haaa :) havucu yiyerek göze yararının olduğunu duydumda sıkarak ilk defa ama denemek gerek bnce bir zararı yoktr.

:) Çok eğlenceli konuşmalar:)
Hemen bir eczaneye git ve göz damlası al:)
Eczane vermezse (göz damlası vermeyebilir) en ucuzundan bir sağlık ocağına git derdini anlat reçeteni al.
Anında çözer damla.

Nereden mi biliyorum? Fotoğraf çekimlerinde film çekimlerinde kullanılır. Reçetesiz şıp şıp her gelene damla:):):) dedim ya kesin çözüm...

:) Çok eğlenceli konuşmalar:)
Hemen bir eczaneye git ve göz damlası al:)
Eczane vermezse (göz damlası vermeyebilir) en ucuzundan bir sağlık ocağına git derdini anlat reçeteni al.
Anında çözer damla.

Nereden mi biliyorum? Fotoğraf çekimlerinde film çekimlerinde kullanılır. Reçetesiz şıp şıp her gelene damla:):):) dedim ya kesin çözüm...

damla hemen geçirio mu kızzz ecaneden alınır mı ne kadan ki fiyatı acebbb

uyuyunuz. sigara icmeyiniz. saglikli besleniniz. kilcal damarlarin ozel bakima ihtiyaci var..
Ne yazik ki bunlari soyleyebiliyorum.
Goz beyazligi saglik belirtisidir. Ama genetik olan unsurlar da var ki pek degistirilemiyor ne yazik ki.
bu arada ben de yatsam iyi olacak : ) gozlerim yoruldu :p

uyuyunuz. sigara icmeyiniz. saglikli besleniniz. kilcal damarlarin ozel bakima ihtiyaci var..
Ne yazik ki bunlari soyleyebiliyorum.
Goz beyazligi saglik belirtisidir. Ama genetik olan unsurlar da var ki pek degistirilemiyor ne yazik ki.
bu arada ben de yatsam iyi olacak : ) gozlerim yoruldu :p

dediklerini yapıom zaten canım ama benim annemin de gözlerindeki kılcal damarlar belli benimde genetik sanırım ama abimin böyle diiil ki yaaa galiba sanırım gelince bi bakim gözlerine nasıldı :KK37:

Dun hollandaca forumlerden arastirdim bu konuyu,
goz damlalari varmis, o kirmiziliklari azaltan/yok eden, ama bagimlilik yaptigi icin hollandada satilmiyomus (tabi bu durum cok sacma cok burda ot mot serbest)

arkadaşımın göz çevresi full çatlak içindeydi canım gitmiş 79 tl ye Wrinkle Filler almış freeshp comdan. Geçen gün gördüm şaşırdım dedim nereye gitti bu çatlaklar anlattı işte bu kremi aldığını süper bişey diyo. Şu kredi kartının limiti doldu yoksa hemen alacam :)

X