Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 24 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #1 Göz ardı edilen üye nedir, yazdığı yorumu görmezden geliyomuşum, öyle dedi site
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.132 198 24 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #2 Kimmis o kimmis? Ne demek ki acaba
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.967 55.969 1.123 24 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #3 chess .!.: Göz ardı edilen üye nedir, yazdığı yorumu görmezden geliyomuşum, öyle dedi site Genişletmek için tıkla... Sizi engellemiş,sizin isminiz üzerinizde denedim,göz ardı ettim,edince sizin yorumunuz bende görünmedi.
chess .!.: Göz ardı edilen üye nedir, yazdığı yorumu görmezden geliyomuşum, öyle dedi site Genişletmek için tıkla... Sizi engellemiş,sizin isminiz üzerinizde denedim,göz ardı ettim,edince sizin yorumunuz bende görünmedi.
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 24 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #4 yeliz_nur .!.: Sizi engellemiş,sizin isminiz üzerinizde denedim,göz ardı ettim,edince sizin yorumunuz bende görünmedi. Genişletmek için tıkla... saol canım bende sende denedim yeni yasaklama sistemi bu galiba bir üye benim gibi tatlı bir üyeyi niye engeller ya, tehessüf ederim
yeliz_nur .!.: Sizi engellemiş,sizin isminiz üzerinizde denedim,göz ardı ettim,edince sizin yorumunuz bende görünmedi. Genişletmek için tıkla... saol canım bende sende denedim yeni yasaklama sistemi bu galiba bir üye benim gibi tatlı bir üyeyi niye engeller ya, tehessüf ederim
_AgLaTaN KaFe_ ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.237 3.955 168 24 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #5 evet bende 2 üyeyi gözardı ettim açtığı konuları mesajları okuyamıyorum.... hatta biri geçen konu açmış herkes yorum yapmış... ben de unuttum kara listeye aldığımı .... konu nerde bi ben mi göremiyorum yazmıştım hala gülüyorum.....
evet bende 2 üyeyi gözardı ettim açtığı konuları mesajları okuyamıyorum.... hatta biri geçen konu açmış herkes yorum yapmış... ben de unuttum kara listeye aldığımı .... konu nerde bi ben mi göremiyorum yazmıştım hala gülüyorum.....