Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç?
Yaş ilerledikçe olabiliyor sanırım çoğu kişide.
Çözüm olarak da bilgim yok umarım bulursun çözümünü
aynısı annemde de var. muayene de oldu ama hiçbir sonuç alamadı. bir ara hiv belirtisi olduğunu düşündü kendisi ama o da değilmiş. yanlış kozmetik ürün kullanımı veya yaşlılığa bağlıyor kendisi. sizde yaşlılık olmadığına göre kozmetik ürünlerden kaynaklı olabilir.
Benim arkadasında da var aynısı kapatıcı kullanıyor hep o Yüzden bence iyi bir doktora gidip kanına baktırmalısın
Hiç kozmetik ürün kullanmadığım zamanlardan beri var. Kozmetikle alakası yok yapısal bi durum bu
bilmem ki annem başka bir sebebi olsa bilirdi zannediyorum.
ailede falan var mı?
Güvenilir biryerde yaptır iyice araştır lazer gerekirse illaKan değerlerimde bi sıkıntı yok cilt doktoruna gittim yapısal dedi. Estetisyene de sordum lazer dedi ama güvenemedim :/
Yaş 27 ama oldum olası böyle 20 yaşından beri kapatıcı kullanıyorum sadece küçüklük fotolarımda normalmiş
Kapatıcıların daha çok morarttığını söylemişti biri bana. Bal ve yoğurt maskesi uygularsanız geçebilir biraz
Kapatıcaların herhangi bişeyini görmedim. Benim şikayetim morluk değil damarlarda belirginlik
Merhabalar, aynı dertten muzdaribim
Çok beyaz tenli olmamdan ve göz altımdaki derinin inçe olmasından çok belirgin mavi Kılcal damarlar..
Ben bir yöntem bulamadım, kapatıcıdan başka
Ömür boyu Da kullanmak istemiyorum kapatıcı..
Sizin konunuzu gördüm, bir çözüm yolu buldunuz mu?
Lazer demişsiniz ama ben cesaret edemiyorum, siz yaptırdınız mı?