Göz altı yağ bezeleri

Bi kac sene once sivilce icin cilt doktoruna gitmistim. Hazir gitmisken gozumun etrafindaki buyuk yag bezelerini de gostermistim. Igneyle aldi ben cok acir diye dusumustum ama hissetmedim bile :). Bence daha fazla buyumeden gidin izi bile kalmiyor.

G
Kirpiklerim icin badem yagi sürüyordum. Acaba diyorum cok mu yaglandirdim o mu cikardi ki? Sende oyle bisey kullandin mi hic
özünüz için yağlı ağır gelen şeyler kullandığınız için olmuş.Eczanede satılan yaklaşık 6 tl olan hametan isimli krem var ben göz üstündeki yağ bezesini öyle geçirdim ama altı için birsey diyemem

Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorunum su gözümüzün altinda cikan beyaz beyaz yag bezecikleri. Bitane var kocaman olcak dahada büyümesinden korkuyorum. Nasil gecer bunlar bi fikri olan var mi?
Limon yagini duzenli surunce geciyo diye duymustum ama cok fena yakiyomus

Dayanabilirsen dene derim sonucta bitki kimyasal olmadigi icin zararinin okacagini dusunmuyorum sadece gozlerine degdirmemeye dikkat et

Benim arkadaşımda çıkmıştı. Onunki kolesteroldendi. Sizde bi kolesterol değerlerinize baktırın derim. Temizletsenizde o değerler yüksekse yine çıkacaktır.

Bende de bazen azalıyor bazen çoğalıyor göz altlarımda. Makyaj temizleyicisinden diye düşünüyorum. Yüzümü buhara tutmayı denicem. İşe yarar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…