Göz altı yağ bezeleri

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorunum su gözümüzün altinda cikan beyaz beyaz yag bezecikleri. Bitane var kocaman olcak dahada büyümesinden korkuyorum. Nasil gecer bunlar bi fikri olan var mi?

Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorunum su gözümüzün altinda cikan beyaz beyaz yag bezecikleri. Bitane var kocaman olcak dahada büyümesinden korkuyorum. Nasil gecer bunlar bi fikri olan var mi?
Lisede bir arkadaşımda vardı . Amelıyat olmuştu .. Bence bi doktora gösterın.. Allah korusun dha da buyumesın..

Benimde göz kapağımın üstünde var ve çok rahatsız ediyor bir kaç güne dermotologa gidicem. Bakalım ne diyecek.

Görümcemde de göz kapağında vardı. Hormonları falan normaldi. Herşeyi denedi gitmeyince yaktırdı. Başta birşey yoktu sonradan izi çıktı. Hiçbir zaman tamamen geçmiyor heralde.

geçmiyor her şeyi denedim dalin, özel sabunlar, tonikler vs ama onunla yaşıyosun bazen küçülür bazen büyür kendi içinde bi cumhuriyeti var
Kirpiklerim icin badem yagi sürüyordum. Acaba diyorum cok mu yaglandirdim o mu cikardi ki? Sende oyle bisey kullandin mi hic

Yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama bir keresinde buyuuk çaplı bir cilt bakımına gitmiştim. Sanki onlar yok etmeyi başarmışlardı bir daha çıkmadı 1-2 tane vardı. 6-7 sene önce.

yağlı makyaj temızlıyıcısınden olablir mi ki badem yagını görunce aklıma geldi bende makyaj temızleyıcıme kayısı yağı damlatmıştım bi iki tane noktacık çıktı göz altımda .

Dermataloglar da aynı şekilde iğne batırıp sıkıyorlar sanırım eğer doğru anladıysam. Yağlı ürünler kullanmaktan oluyor uyurken göz altlarına da bulaşıyordur badem yağı

Ben igneyle hafiften delmeye calisiyorum aciyinca bırakıyorum sivilce gibi sıkılmiyo cok aci veriyo dusa girince nemden buhardan sudan bi de ufalamaktan çıkıyor kendiliğinden :) ama igne batirmak cok tehlikeli dikkatli olmak lazim.

Korkmayın benim de çok çıkıyordu hatta göz kapağımın üzerine çıkmıştı eşim iğne baturıp temizledi tuz gibi zaten iz felan da kalmadı geçiyp içiniz rahat olsun dr lar daha kolay yapar

Bir dermatologa gidin temizliyorlar. Ve cildinize kullandığınız ürün yağlı geliyor demektir değiştirin.

ben hiç öyle bişey kullanmadım ama doktor vücudunun yağ dengesi bozulduğu için oluyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…