- 14 Aralık 2015
- 77
- 68
- 88
- Konu Sahibi Itsmebeyzaxo
-
Lisede bir arkadaşımda vardı . Amelıyat olmuştu .. Bence bi doktora gösterın.. Allah korusun dha da buyumesın..Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorunum su gözümüzün altinda cikan beyaz beyaz yag bezecikleri. Bitane var kocaman olcak dahada büyümesinden korkuyorum. Nasil gecer bunlar bi fikri olan var mi?
Canim gittiginde sonucunu bana da soyler misin onlar bisey yapıyorsa bende gideyimBenimde göz kapağımın üstünde var ve çok rahatsız ediyor bir kaç güne dermotologa gidicem. Bakalım ne diyecek.
Batirip yağı mi cikariyolarrrGöz doktorları alıyor onları sorunca ucuyla batırıp yağı cikartiyorlar
Ne lanet bisey mis ya bazen kaziyasim geliyorGörümcemde de göz kapağında vardı. Hormonları falan normaldi. Herşeyi denedi gitmeyince yaktırdı. Başta birşey yoktu sonradan izi çıktı. Hiçbir zaman tamamen geçmiyor heralde.
Kirpiklerim icin badem yagi sürüyordum. Acaba diyorum cok mu yaglandirdim o mu cikardi ki? Sende oyle bisey kullandin mi hicgeçmiyor her şeyi denedim dalin, özel sabunlar, tonikler vs ama onunla yaşıyosun bazen küçülür bazen büyür kendi içinde bi cumhuriyeti var
Öyle acı verici değilmiş doktora konuştum musait olduğum da ben de yaptırmayı düşünüyorumBatirip yağı mi cikariyolarrrgözüm bide cok korkunc degil mi
Tabi ki söylerim.Canim gittiginde sonucunu bana da soyler misin onlar bisey yapıyorsa bende gideyim
Kirpiklerim icin badem yagi sürüyordum. Acaba diyorum cok mu yaglandirdim o mu cikardi ki? Sende oyle bisey kullandin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?