• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına maydanoz suyu...

enhar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
15
0
16
Ankara
Arkadaşlar gözaltı morluklarına maydanoz suyu çok iyi geliyor. Önce maydanozu haşlıyorsunuz sonra gözaltınızda 20/25 dk. bekletin...ben bir kaç defa denedim memnun kaldım. Eskiden maydanoz morluk tedavisinde kullanılırmış..

Arkadaşlar gözaltı morluklarına maydanoz suyu çok iyi geliyor. Önce maydanozu haşlıyorsunuz sonra gözaltınızda 20/25 dk. bekletin...ben bir kaç defa denedim memnun kaldım. Eskiden maydanoz morluk tedavisinde kullanılırmış..

lanet olası şu gözaltı morlukları...
:52:aynı dert bende de var arkadaşım.
muhakkak hergün gözaltı kapatıcısı uyguluyorum.
üzüm çekirdeği kremi iyi geliyormuş diye duydum mecitefendinin bu kremini almayı düşünüyorum bende.
maydonozu bi denemek lazım...acaba ne kadar zamanda fark ediyor.?????????:40:

lanet olası şu gözaltı morlukları...
:52:aynı dert bende de var arkadaşım.
muhakkak hergün gözaltı kapatıcısı uyguluyorum.
üzüm çekirdeği kremi iyi geliyormuş diye duydum mecitefendinin bu kremini almayı düşünüyorum bende.
maydonozu bi denemek lazım...acaba ne kadar zamanda fark ediyor.?????????:40:

arkadaşım ben de yaptığım an da farketti. maydanozu haşladım sonra gözaltımda 20/25 dk beklettim...ve bayağı beyazlaştı...ama sanırım bunu daha sık yapmak gerekiyor....bir de ben yie burda okumuştum k vitaminini içeren hatta sanırım b citamini falan da vardı , ben o tarifi deniycem...eğer memnun kalırsa sana yazarım .......

maalesef bu dert bende de mevcut tarifi tam anlamadım haşlanmış maydanozu mu bekletiyorsun yoksa suyunu mu sürüp bekletiyoruz :44:
biraz detaylı yazar mısın canım

Back
X