Göz Çevresi Bakımı göz altı morluklarım

elfun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
7
0
benim sorunum göz altı morluklarım bitkisel ürün kullandığım halde faydası neden olmuyor ve ağrı da oluyor.yardımınıza ihtiyacım var morluk ve şişikliğin gitmesi için en etkili ne yapabilirim?

herhalde bu sitede yeni üye olana yazılmıyor neyse canınız sağolsun

sanırım biraz da morluğun neden kaynaklandığına bağlı. açıkçası çok bilgim yok ama, benimki de mor ama altan geçen damarın belirgin olmasından. ondansa pek yapılacak bir şey yok.

bencede pek bir çaresi yok.göz bakım kremleri kullanabilirsin.

genetik bir durumsa bu yapulacak çok ta bişi yok ...
ama beslenme ,uyku düzensizliği vs bunlar da kısmende etkili ...az su tüketmek bile bunda etki yapabiliyor mesela..
bunlara özen gösterip,uygun ve etkili bir bakım kremini hergün sabah akşam aksatmadan düzenli kullanmak gerek...
kullandığım 2 bitkisel dermokozmetik ürün önerebilirim araştırın sizde..
plante system ve dermoday ürünlerinin düzenli kullanımında faydasını gördüm...

benim sorunum göz altı morluklarım bitkisel ürün kullandığım halde faydası neden olmuyor ve ağrı da oluyor.yardımınıza ihtiyacım var morluk ve şişikliğin gitmesi için en etkili ne yapabilirim?

Ben bir kaç krem denedim ama bir faydasını göremedim. Benim kullandığım kremler hep ucuz kremlerdi, servet ödemedim ama çok yakın bir arkadaşımın denemediği krem kalmadı morluklar için. En son kullandığı krem 450 TL'ydi mesela. Ama hiç birininin biraz bile olsa etkisni görmedi. Ben de kremlerden umudu kestim bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…