Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başaaaaakkkkkkkkkkkk
ve dün gece denedim
süt yüzümde kuruduğu için gerginleşme oldu bi akşamlık yazabileceğim bunlar
yalnız devam edicem inşallah faydası olur
bencede herkes her cilt yapısı düşünmeden kullanmalı, süt yan zararsız birşey.ruslar işe yaradı hakikaten :) morlukta etki varmı bilmiyorumda kırışıklıkları açma olayı süper.ben 6 gecedir sürüyorum mükemmel bir değişim var, biz eşimle haftada 1 görüşebiliyoruz o bile geldiğinde farketti ne kadar açılmış dedi kırışıklıklar, arkadaşlarımda sonucu hayretler içersinde izliyor :) süper süper süper yani tek anlatım şekliyle :)soğuk sütün cilde faydalı olduğunu daha öncelerden duyardım hep.ama birtürlü deneyememiştim k.k da gezinirken bu konuya rastlayana kadar2 gün önce denedim 1 defada çok memnun kaldım çok gerdiriyo ama yıkamak zorunda kaldım çünkü çok buruştu sertleşti ama sürekli alışkanlık haline geldiğinde bence çok faydalı sonuç mükemmel ruslar bazen işe yarıyor iştebence kırışıklık morluk olsun olmasın herkez yapmalı
mrb arkadaşalr.ben de konuyu okuyunca deneyeyim dedim.yarım saat önce sürdüm sütü göz çevreme.şimdi baktım ki şişkinliklerim yok olmuş.hayret ettim.yarımsaat bekledi sadece.bundan sonra geceleri yatarken de,gün içinde de sık sık uygulayacağım sütü göz çevreme.konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.
öyle rahatsızlık da vermiyor.yani yıkamanıza gerek yok gözünüzü.sütü pamuğa batırıp göz çevrenize pıt pıt pıt değdirin.krem sürer gibi yapmayın ki zedelenmesin gözünüz.
ya ben ara ara yapıyodum :26:
her gece yapayım bakalım bundan sonra farkı nasıl olacak bende.. benim gözlerimin altında oluyo gülünce çok belli oluyo
inşallah faydası olur