Göz Çevresi Bakımı göz altı kremi!!

kkgd2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
125
0
Kızlar biliyorum bu konuda çok başlık var ama bende danışmak istedim.
Ben şu an neutrogenanın gözaltı kremini kullanıyorum ve nemlendirmekten başka bi işe yaramıyo. yaşım 25. göz altlarımda öyle çok morluk yok sadece göz pınarından elmacık kemiklerime inen yerde morluk oluyo. artık mimik kışıklıklarım da çıkmaya başladı. uykusuzluk yorgunluktan da şişliklerim oluyo. La roche posay ve bodyshop'un kremleri arasında kaldım:44: Sizce hangisini alayım? Başka önerisi olan varsa lütfen paylaşır mısınız? çok teşekkürler şimdiden...

tavsiyem dermokozmetik ürünlerden yana olacaktır kesinlikle..25 yaş önlem almaya başlaman gereken bir yaş bence.

10 sene onceki halimsin, benim de fazla morlugum yoktu, hala ayni yerlerde biraz kararti, o da concealer ile hallediliyor :) Biotherm kullandim uc sise, zeytinyaglisini. Iyiydi.

Goz altini fazla zorlama bir suru kozmetikle. Makyajini muhakkak cokcok iyi temizle, iyi bir temizleyici ile ve nemlendirme icin de farmakozmetik hafif bir krem al bence... Su an bende shiseido nun kendi yasim icin bir kremi var. Memnunum cok ama bir ise yaradigindan degil. Mutlu hissettirdiginden : ) Kremler bitince etkileri de bitiyor zaten.
Body shop'u belki bir derece daha tavsiye edebilirim o ikisi arasinda. Yoksa eczaneden dedigim gibi hafif icerikli bir bakim kremi bak. Turkiye de su an hangileri var bilemiyorum : )

pardon yanlis anlamisim la roche posay degil de yves rocher diye algilamisim onu. Yves Rocher o kadar iyi bir marka degil.. La roche posay daha iyi elbette body shop a gore. Body shop beni vucut kremleri ile cezbediyor aliyorum ama etkisi tartisilir..

Teşekkür ederim canlar, inşallah bende 10 sene sonra senin gibi zorunluluktan değil de mutlu hissettirdiği için krem kullanırım. Peki arnaud'un eye contour care göz kremini hakkında bi bilgisi olan var mı? yaşıma ağır kaçar mı acaba? hangi yaşa göre olduğu konusunda pek bişe bulamadım. Eczanedeki görevli ağır kaçmaz dedi ama güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…