aynen 25 yasındayım ve ınce cızgılerı gorunce sok oldum bu kadar erken mı dıye! orlane 25+ anagenese aldım, benım cıldım cok hassas oldugundan ılk bır kac surusumde hafıf yanma yasadım sonra nemlendırdı cıldımı herhalde ve hıc yanma olmadı. 2 haftada en ınce olan kırısıklıklarım yok oldu, kırısıklık degıl tam olarak belkı kuruluktan kaynaklanan catlaklar goz cevremızdekıler hemen yanıt verdı bu urune. Nemlendırıcı olarak sebamedi begenıyorum ben ama caritayı denemeye karar verdım cunku sebamed tek tuk de olsa akne cıkmasına sebep oluyordu. nemlendırıcısını henuz surmedım ama caritanın hassas cıltler ıcın olan maskesını onerırım gonul rahatlıgıyla, ozellıkle yuzun pul pul olup kızarıklık sorunu yasıyorsan. ayrıca bu maske bende akne olusturmadı, onceden kullandıgım nemlendırıcı urunler ve maskeler mutlaka akne sorunu yaratıyordu.kızlar 25 yaşındayım.gözaltlarımda kırışıklıklar başladı.önerileriniz varmı?? birde nemlendirici alıcam begendiginiz ürünler.
aynen 25 yasındayım ve ınce cızgılerı gorunce sok oldum bu kadar erken mı dıye! orlane 25+ anagenese aldım, benım cıldım cok hassas oldugundan ılk bır kac surusumde hafıf yanma yasadım sonra nemlendırdı cıldımı herhalde ve hıc yanma olmadı. 2 haftada en ınce olan kırısıklıklarım yok oldu, kırısıklık degıl tam olarak belkı kuruluktan kaynaklanan catlaklar goz cevremızdekıler hemen yanıt verdı bu urune. Nemlendırıcı olarak sebamedi begenıyorum ben ama caritayı denemeye karar verdım cunku sebamed tek tuk de olsa akne cıkmasına sebep oluyordu. nemlendırıcısını henuz surmedım ama caritanın hassas cıltler ıcın olan maskesını onerırım gonul rahatlıgıyla, ozellıkle yuzun pul pul olup kızarıklık sorunu yasıyorsan. ayrıca bu maske bende akne olusturmadı, onceden kullandıgım nemlendırıcı urunler ve maskeler mutlaka akne sorunu yaratıyordu.
Bir bilebilsem :) yanaklarimin yan kısımları ve burnum yağlı ama karma cildin aksine alnım ve çenem çok kuru. Göz ve dudak cevrem cogu zaman pul pul soyuluyor. Gözeneklerim hiç belirgin değil, siyah nokta yok ama akne benzeri derin kizarikliklar çıkıyor yüzümde. Gunes ve rüzgarda kizariklik ve soyulma sorunu yasıyorum. Alerjik ve hassas bir cildim var kısacası.cilt türün ne, sorabilir miyim?
Benimde yıllardır kuru sandığım cildim karma çıktığı için 1 senedir soktayım. Yağlanma sıfır ama sürekli karma cıkıyor anlamadım gitti. Göz kremine gelince; k vitamini içeren bir göz kreminin belirgin olmayan ince cizgieri yok edeceğini kanıtlamışlar zaten. Bende 25 yasındayım ve cok arastırıyorum. Birinci öncelik K,sonrasında E olmalı.