Cilt Bakımı Ürünleri Göz altı kırışıklık kremi ve nemlendirici önerileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

elvanf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
10
1
kızlar 25 yaşındayım.gözaltlarımda kırışıklıklar başladı. önerileriniz varmı?? birde nemlendirici alıcam begendiginiz ürünler.

benimde yaşım 30 daha önce ki göz altı bakım kremi kullanmaya başlama dönemimde korkup bir iki kullanmada bıraktım kremi ama artık kullanmam şart düşüncesi ile ufak çapta bir araştırma yaparak dermoday ürünlerinde karar kıldım benim alacaklarım yaşlanmaya başlayan ciltler ve hafifte olsa kırışıklık bulunan göz altı için yaşıma uygun olduğu konusunda karar aldık ürünü satan kişilerle karşılıklı konuşarak,dörtlü paket halinde temizleme köpüğü-tonik-nemlendirici özellikli yaşlanma etkileriyle savaşan krem-göz altı kırışık kremi hepsi aynı marka olunca daha verimli olacağını düşünüyorum,biraz pahalıya geliyor ama ürün ile ilgili yorumlarıda okuyunca biraz olsun rahatlıyorsunuz,umarım işe yararda buradanda tavsiye edebilirim size rahat rahat,isterseniz sizde bir araştırın ( ürün grubu blue anemon baya bir methini duydum)

Neutrogena
Radiance Boost Eye, bu aralar almayı düşünüyorum. Daha önce göz kremi hiç kullanmadım ve 25 yasındayım bende. Kimisi çok iyi diyor,kimisi sadece nemlendiriyor diyor. İnce çizgin olsa bile 30 yasından sonra kullanılması gerektiğini yazan bir çok yazı okudum. Kısacası,kafam çok karıştı ve ne doğru kararsızım.

kızlar 25 yaşındayım.gözaltlarımda kırışıklıklar başladı. önerileriniz varmı?? birde nemlendirici alıcam begendiginiz ürünler.
aynen 25 yasındayım ve ınce cızgılerı gorunce sok oldum bu kadar erken mı dıye! orlane 25+ anagenese aldım, benım cıldım cok hassas oldugundan ılk bır kac surusumde hafıf yanma yasadım sonra nemlendırdı cıldımı herhalde ve hıc yanma olmadı. 2 haftada en ınce olan kırısıklıklarım yok oldu, kırısıklık degıl tam olarak belkı kuruluktan kaynaklanan catlaklar goz cevremızdekıler hemen yanıt verdı bu urune. Nemlendırıcı olarak sebamedi begenıyorum ben ama caritayı denemeye karar verdım cunku sebamed tek tuk de olsa akne cıkmasına sebep oluyordu. nemlendırıcısını henuz surmedım ama caritanın hassas cıltler ıcın olan maskesını onerırım gonul rahatlıgıyla, ozellıkle yuzun pul pul olup kızarıklık sorunu yasıyorsan. ayrıca bu maske bende akne olusturmadı, onceden kullandıgım nemlendırıcı urunler ve maskeler mutlaka akne sorunu yaratıyordu.

Son düzenleme:

cilt türün ne, sorabilir miyim?

cilt türün ne, sorabilir miyim?
Bir bilebilsem :) yanaklarimin yan kısımları ve burnum yağlı ama karma cildin aksine alnım ve çenem çok kuru. Göz ve dudak cevrem cogu zaman pul pul soyuluyor. Gözeneklerim hiç belirgin değil, siyah nokta yok ama akne benzeri derin kizarikliklar çıkıyor yüzümde. Gunes ve rüzgarda kizariklik ve soyulma sorunu yasıyorum. Alerjik ve hassas bir cildim var kısacası.

Son düzenleme:
benim de ince çizgiler çok erkennn ama yaa :)) bnde bi an önce önlemini almak istedim umarım bnde sonuç alırım

Benimde yıllardır kuru sandığım cildim karma çıktığı için 1 senedir soktayım. Yağlanma sıfır ama sürekli karma cıkıyor anlamadım gitti. Göz kremine gelince; k vitamini içeren bir göz kreminin belirgin olmayan ince cizgieri yok edeceğini kanıtlamışlar zaten. Bende 25 yasındayım ve cok arastırıyorum. Birinci öncelik K,sonrasında E olmalı.

allmayaa karar verdigin zaman bizimlede paylaşırmısın ben de araştırıyorum ama bu tarz seylere yabancı oldugum için karar veremiyorum.

herkese selamlar
herkes birşeyler paylaşmış bende size yardımcı olmak istedim...ben gözaltı kremi olarak nebahat hanımın da tanıtımını yaptığı secret age kremini denedim ve çok olumlu sonuçlar verdi bana hem gözaltı şişliklerimin kaybolmasına yardımcı oluyor hem de kaz ayaklarının oluşumunu engelliyor...göz altı kreminin yanı sıra nemlendiricisi de var aynı kremin benim cildim karma bi cilt ve cildimin nem dengesini çok iyi sağladi.siyah nokta ya da lekeler gibi problemler varsa onlara da iyi geliyor
bilmiyorum aranızda bu iki ürünü de deneyen var mı ama ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…