K karabbr Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 24 1 36 Diyarbakır 7 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi karabbr #1 arkadaşlar ben dün yardım istemiştim göz altlarım kötü durumda lütfen bildiklerinizi benle paylaşın
PITIRCIK39 Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2013 6 0 16 İstanbul 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi karabbr #2 karabbr .!.: arkadaşlar ben dün yardım istemiştim göz altlarım kötü durumda lütfen bildiklerinizi benle paylaşın Genişletmek için tıkla... göz altı kırışıkları için yaş maya maskesi duymuştum. 1 çay kaşıgı yaş maya 1 çay kaşıgı süt 1 çay kaşıgı bal hepsini birbirine karıştırıp nazikçe göz çevresine sürülüp 20 dk bekliyor.sonra yıkanıyor..ben henüz yapmadım ama en kısa zamanda yapacagım:)
karabbr .!.: arkadaşlar ben dün yardım istemiştim göz altlarım kötü durumda lütfen bildiklerinizi benle paylaşın Genişletmek için tıkla... göz altı kırışıkları için yaş maya maskesi duymuştum. 1 çay kaşıgı yaş maya 1 çay kaşıgı süt 1 çay kaşıgı bal hepsini birbirine karıştırıp nazikçe göz çevresine sürülüp 20 dk bekliyor.sonra yıkanıyor..ben henüz yapmadım ama en kısa zamanda yapacagım:)
H huysu Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2010 17 0 86 Diğer 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi karabbr #3 Yüz yogasında bi hareket izlemiştim...Tam da o kırışıklıklar için...Netten yüz yogasıdiye gir...Güzel hareketler var kırışıklık ve sarkmalara...
Yüz yogasında bi hareket izlemiştim...Tam da o kırışıklıklar için...Netten yüz yogasıdiye gir...Güzel hareketler var kırışıklık ve sarkmalara...