Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stikler topaklanıyor, likitler tam kapatmıyor sanki
kırışıklıklara kaçmayan stik hangisidir
bir arkadaşıma buradan okuduklarıma dayanarak Body shop'ın stick concealer ını sipariş etmiştim, çok kullanan biri değilim, göz altlarımda koyuluk ya da morluk yok fakat uzun saatler dışardaysam,çalışacaksam o pürüzsüz görüntü hoşuma gidiyor, body shoptan hiç memnun kalmadım ben, niyesi, daha sürdükten sonraki ilk 10 dk. içinde bile tek çizgi yapması , ben sildikçe çizginin ilerleyen saatlerde de kendini göstermesi.. sanırım 27 lira filandı, indirimde almıştı arkdşm..
buna rağmen Rossmandan sırf ucuzmuş ,evde dursun diye 3 liraya aldığım Rival de Loop marka likit kapatıcı ise body shop a bin basar.. çok daha güzel bir görüntü çıkarıyor onu sürdüğüm gün kesin, bugun sen makyajında neyi değişik yaptın,çok güzel olmuşsun, diye söylerler.. var bir kerameti ama markada mı ucuzluğunda mı çözemedim
ben henüz ince çizgilere dolmayanını bulamadım birinden biri eksik kalıyo hem morluk kapatan hem çizgileri belirginleştirmeyen bir ürün var mı acaba?
benim gözaltlarım çok mor bugün kapatıcı denedim bi kaç tane kızlar hep gözaltların ne kadar mor genetikmi falan maşşallahh moralimi iyice bozdular... sevmedim zaten flormar falan denediler..off ben patel magic touch arıyorum ama bulamıorum hiç biyerdede yaa..bide kapatıcımı aydınlatıcımı kullanmalıyım onuda bilmiyorum bana bi yardım edin kızlar..uygun fiyata doğal gösterecek bi kapatıcı yada aydınlatıcı herneyse artık ne kullanmalıyım ((...????????????