- 7 Nisan 2022
- 1.052
- 1.497
- 21
-
- Konu Sahibi nescioquisegosum
Siz hangi doktorda yaptırdınız ben de göz kapağı düşüklüğü var hafif onun için dolgu mu öneriyorlar ben botoks diye biliyordumBen kasim ayinda yaptirdim cok memnum kaldim. Iyi bi doktora gidin o ihtiyaciniz dogrultusunda dolgu yapar. Benim mesela morluktan ziyade cokukluk vardi. O cokuk yerleri 1ml 1 ml doldurdu ve cidden daha aydinlik ve fresh oldu. Birdr mesela bana dedi ki sizin sag ust kapaginiz da ice cokuk asimetrik. Oraya da yaptirmanizi tavsiye ederim diye. Senede 2 kere yaptirmanizi tavsiye ederim dedi. Iyilesme etkisi de yaratiyormus. Ben de simdi tekrar yaptirmak icin arastiriyodum size denk geldim. Kasimda 10bin odemistim simdi 20 olmustur kesin
Ben verilen parayada değdiğini düşünmüyorum zaten 1 sene diyorlar ama 1 sene tam olarak ilk zamanki gibi olmuyor dayanmıyor ben yaptırdığıma pişmanım sadece bir hevesti geçtiBende bir ara heveslendim de çok para yaa
Bulent Bagci. Kendi ozel muayenesi Etiler'deydi ben orada yaptirdim. Ama sanirim Kadikoy Kosuyoluna tasinmis. Ben de sag ust goz kapak daha ice cokukmus, sizin dediginizle ayni seyler mi bilmiyorum. Bu doktor dermatologlara egitim veriyor. Hatta tamamen egitime gecicem sadece pratigim azalmasin diye yapiyorum demisti.Siz hangi doktorda yaptırdınız ben de göz kapağı düşüklüğü var hafif onun için dolgu mu öneriyorlar ben botoks diye biliyordum
Bana 1 sene demedi. 6 ay kaliciligi var dedi. Senede 2 kere yaptirmanizi tavsiye ederim ve kisiye bagli iyilesme etkisi de gosterebiliyormus. 6 ay doldu ve ben eskiye kiyasla hala memnunum.Ben verilen parayada değdiğini düşünmüyorum zaten 1 sene diyorlar ama 1 sene tam olarak ilk zamanki gibi olmuyor dayanmıyor ben yaptırdığıma pişmanım sadece bir hevesti geçti