canım ayrıca doktor tavsiyesi ile alınmış bir krem mi?fisfisfis
slm benimde genetik gözaltı morluklarım var ve nefret ediyorum.hylexin kullanmayı düşünüyorum ama işe yarayacagından emin olamıyorum.hylexin kullanan varsa sonuçlarını paylaşırsa sevinirim.ii akşamlar.
doktor tavsiyesiyle değil bu markanın dna hasarına yönelik ürünler ürettiğini okumuştum,eczane sitelerini sürekli takip ederim,
ürün kutusundan prospektüs gibi bir kağıt var, üretici şirket 20 yıldan bu yana moleküler biyoloji laboratuvarlarında dna hasarına yönelik bilimsel araştırmalar yapıyormuş ürünleri de çok pahalı ve dünyada cildin dna sına da el atan başka bir marka var mı bilmiyorum, gözaltı morluğu ile ilgili doktora danışmak da hiç aklıma gelmedi doğrusu..
ürünün içinde bir elixir varmış pinoxide adında ve bu göz bölgesindeki kılcal damarlardaki micro dolaşımı harekete geçirip morluğu yok ediyormuş, ayrıca c vitamini var içinde.
xulay; önceki sayfalarda arkadaşlar memnun kalmadıklarını yazmışlar, ben de bir kişiden hylexinin işe yaramadığını duydum, hatta bayağı da pahalı almıştı piyasadan, o yüzden hylexin almayı düşünmedim
şimdi bekliyorum 1-2 hafta içinde mutlaka çok iyi sonuç vermesi gerekiyor ürün çok iddialı ve araştırma yöntemleri,dna filan varsa işin içinde sonuç almam gerekiyor mutlakaşakkıdışakkıdı
kıydım paralara, inşallah düzelecek:dance:yoksa bilemiyorum yani naparım remergent laboratuvarlarının sonu gelirKötü Kazen