göyaşlarınızı içinizemi dışınızamı akıtırsınız?

bu zamana kadarrr kolay kolay kimsenin yanında ağlamadıımm hatta adımıı acımasız gaddara bile çıkarmışlardıı... ama şimdii sanırımm hamileliğimden dolayııı herşeyee ağlıyorumm... komedi filmlerine bileee

gözyaşlarımı hiç tutamam
bi başlıyım devamı gelir
bazen yanımdaki insanlardan gizlemeye çalışırım ama naparsam yapıyım engel olamam:1no2:
bide ben çok çabuk ağlarım ne yazık ki..! ama gözyaşlarımla beraber içimdeki nefretimde akıp gider benim

genelde ıcıme akıtırım..senağlama
ama sagım solum bellı olmaz bazen anlamsız yere agladıgımda olur..fisfisfis
cok kırıldıysam sessız bır kosede kendı halımce dokerım goz yaslarımısenağlama
kımse gormesın ısterım bılmem neden benneyaptımki

çocukluğumdan beri başkalarının yanında ağlayamam olaylar karşısında o kadar metanetli davranırım ki herkes beni çok güçlü zanneder halbuki ihtiyacım olan tekşey beni anlayan birinin yanında doya doya ağlamak anlatmak ve ağlamak ama artık imkansız gibi

valla bende çok sulu gözlüyümdür hiç farketmez nerde olursam oluyum o an içimden ağlamak geliyosa ağlarım hemde nasıl bi ağlamaasenağlama

Bazen güçlü görünmek adına içime akıtmayı istesem de bir türlü beceremiyorum hemen ağlayan bi yapıya da sahip olunca direk gözler dolar tatlicadiarzu

çok sulu gözlüyümdür ota b. herşeye ağlarım.kimsedende çekinmem gülmek kadar doğal bence

içime atıpta ağladığım çok olmuştur ama
her an her yerde ağlarım genellikle sulu gözün tekiyim zaten....:çok üzgünüm:

içime akıtırım
görselerde olur ama
beni o kadar güçlü görüyorlarkii
şaşırırlar

Eskiden çok ağalayan zırlayan bir yapım vardı biri bişey dedi mi o anda kim olursa olsun ağlardım ,sınav sonucuna , ıvıra zıvıra yani . Kalbim kırlıdımı da ağlardım ama son bir kaç senedir sadece benim için anlamı olan şeyler için ağlarım sevdiklerimden ayrıldığımda , ya da hüzünlü bir şeyler izlediğimde ama yanlızken . Başkalarının yanında içime atarım sadece gözlerim biraz dolar o kadar .
Şimdi düşünüyorum da bir insanın göz yaşı o kadar değerliymiş ki ıvır zıvır herşeye akıtmaya değmezmiş.

hemen akar benim gøzyaslarim =(
Keske øyle olmasaydi.. bir sorun varsa esime dogru durust anlatamiyorum bile, aglarim diye korkuyorum anlatirken..
Ama konusmak zorunda olmadigim surece tutabilirim icimde, kimsenin gørmesini istemem.

Evde annemden ve babamdan gizlerim ağladığımı. Kendimi de zor tutarım dışarıda başkaları görmesin diye. Bir çok kez insanlara aldırmadan ağlamışımdır. Ne yapayım tutamıyorum. Eğer bulunduğum ortamda ağlayamıyorsam ve çok doluysam kendimi akşam evde ağlarım diye durduruyorum. Akşam olunca da içim dışıma çıkana kadar ağlıyorum.

Gülmek ne kadar doğlasa ağlamak da o kadar doğal bence. Yinede Allah kimseyi ağlatmasın. Dert vermesin.

X