göyaşlarınızı içinizemi dışınızamı akıtırsınız?

sefamolsun

radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.430
11
göyaşlarınızı içinizemi dışınızamı akıtırsınız?ağladığınızın görülmesinden rahatsızolurmusunuz?

ruh halime göre değişir yalnızken dışıma başkaları varken içime akıtırım .....:1closedeyes:

Valla içim dışım birbirine karışır benim ........senağlama......... tatlicadiarzu

Ben oldukça ağlak bir yapıya sahip olduğum için yanımda başkaları varken bile engellemekte zorlanırım gözyaşlarımı..

genelde gece yatağa yatınca hem düşünür hem ağlarım özellikle annemden saklarım gözyaşlarımı üzülmesin diye kıyamam ben ona

hep içime akıtmayı denedim ama olmadı ... herzaman dışa vurdum üzüntümü kederimi ve gözyaşlaımı..üzgünken hiç birşey yokmuş gibi davranmak karşındakine üzüntünü belli etmemek ve hayata herşey normalmiş gibi devam etmek benim için en zor ve katlanması en ağır şey oldu herzaman şu dünyada..ama maalesef zaman zaman içim kan ağlasada bunu yapmak zorunda kaldım...içi kan ağlarken gülen insanlar vardır ya onlara imrendim herzaman..ama ben bunu başaramıyorum..hemen bırakıyorum kendimi ve yeniliveriyorum üzüntülere..güçlü olamıyorum..ağlamak tek kaçış yolu benim için...ama bu beni daha çok yıpratıyor..ah keşke ağlamakla kalsam resmen hayattan kopuyorum..sadece düşüncelerim yanlızlığım ve göz yaşlarım....onlarla baş başa kalıyorum resmen..çıkıp gezmek dolaşmak arkadaş ortamı bile beni eskiye döndüremez neşelendiremez o durumda..ben muhakkak kendimi yıpratıcam ve hüngür hüngür ağlıcam..aslında sevmiyorum bir derdim olduğunda başkalarına yansıtmayı ama elimde değil işte..ben böyleyim :KK43:

Duygusalaştığım zaman özellikle benimde içimi acıtan bir olay var aklıma geldiği zaman anında gözyaşlarım sel olur :KK43:

Bazen gizli ağlarım bazen eşimin yanında ağlarım.Yanımda biri ağladığı zaman mutlaka ağlarım .Genelde saklamaya çalışırım :) :1ninca: Önceden ağlamaktan utanırdım şimdi ağlayabiliyorum:) :hooray:

Karşımda biri ağlasa dahi hemen ağlarım.Çok duygusalım.Dizilerede filimlerde dahi kendimi kaybedip hüngür hüngür ağlarım.Haberlerdeki acı olaylara hemen ağlarım.ÇOooook çabuk ağlarım.HErşey beni çok çabuk etkiler.

yıllarca içim akıttım gözyaşlarımı...gerçekte gözümden tek damla akmadı...anladım ki kendimi böyle kasmak bana zarar veriyor...piskolojik destek bile aldım...ağlayamamak bana çok zarar verdi...gçzlerinizi,duygularınızı rahat bırakın...akmak isteyen damlaları tutmayın,salın gitsin...sonra aylarca ağlayabilmek için tedavi olursunuz..ağlamak ayıp değil...duygularınızı serbest bırakın...en güzeli bu...artık içimden geldiği ağlıyorum...

gülmek kadar ağlamakta olağan bir durum bence
ağlamaktan utanmam çekinmem
eğer o an ağlıycaksam yanımda kim varmış ne der diye düşünmem
insanım sonuçta duygularımı yansıtmak en doğal hakkım:1closedeyes:

Cok hassas bi yapim var. Kesinlikle saklayamam gozyaslarimi, icime atamam.
Insanlar beni hep guler yuzlu bilirler, bu yuzden uzuldugum zaman uzuldugumude cabuk anlarlar, hatta sorarlar neyin var diye, iste o an baslarim hungur hungur aglamaya.
Malesef o kadar guclu degilim.. henuz..

yıllarca içim akıttım gözyaşlarımı...gerçekte gözümden tek damla akmadı...anladım ki kendimi böyle kasmak bana zarar veriyor...piskolojik destek bile aldım...ağlayamamak bana çok zarar verdi...gçzlerinizi,duygularınızı rahat bırakın...akmak isteyen damlaları tutmayın,salın gitsin...sonra aylarca ağlayabilmek için tedavi olursunuz..ağlamak ayıp değil...duygularınızı serbest bırakın...en güzeli bu...artık içimden geldiği ağlıyorum...

bende hep içime akıtmayı denedim ama olmadı çünkü ağlamak ağlamayı getiriyor inanın ben ağladıkça kendimi daha çok yıpranmış gibi hissediyorum..o yüzden keşke bukadar sulu gözlü olmasaydım derim hep..bence çok ağlamakta iyi değil senağlama

yalnız ağlamayı daha çok tercih ediyorum çünkü utanıyorum
eşimin yanındada ağladım ne yapıyım çok doluydumm

gülerken nekadar rahatlıyorsak bence ağlarkende bir o kadar rahatlıyoruz...ağlamamak için kendimi sıktığım zamanlar olmuştur eşim hastanedeyken ona moral olsun diye gözyaşlarımı içime akıtmışımdır ama onun dışında hiç sıkmam kendimi...
çok mutluysam mutluluktan ağlarım....
acıklı bir filmde ağlarım...
kızımın bebeklik resimlerine bakınca ağlarım..
rahatlamak için ağlarım hemde hıçkıra hıçkıra ....
ha birde komedi dükkanında ağlıyorum ama oda gülmekten...

ne içime akıtması salya sümük birbirne karışır hemde anındaaaa:KK43: şuanda bile ağlarım yani ztn çok üzgünümmmmmmmmmm :KK43::KK43::KK43:

X