• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Goyasghost'un Nişan Ayrıntıları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
her şeyin çoook çook güzel olmuşş.. mutluluklar dilerim.. bayıldım tüm detaylara ;) bu arada yüzük yastığına da ayrıca bayıldım.. hazır mı aldın yoksa kendiniz mi yaptınız?ya da nereden aldın? :)

hiiiihhh ballar baaall :16:

çok güzeller canım vallahi maşallah.. gelin halini de böyle suratın flu şekildede olsa göreyim noluuurr..

şimdiden yer yapıyorum nasıl :1: :1:

canım benım insallah o gunler bir gelsin de biizzat eşcagızınla gelırsınız dugune çok var ama bılıyorsun .. :30:
hayırlarla gelsın insallah :21:
dayanamıycegimmmmm 2 tane sevgiliden onay alıp paylaşmam gerek nişan fotosu valla boyle cok yarım yamalak oluyor :9::10:

her şeyin çoook çook güzel olmuşş.. mutluluklar dilerim.. bayıldım tüm detaylara ;) bu arada yüzük yastığına da ayrıca bayıldım.. hazır mı aldın yoksa kendiniz mi yaptınız?ya da nereden aldın? :)

cook tesekkurler canım çok sagol :3:
yastık meselesi cok zor oldu ben kesınlıkle tastan puldan felan hoşlanmadıgımdan incili ve dantelli bir model aradım , yastıgımı eminönunden aldım fakat bunu bulmak için 4 tur eminönü- kapalıçarşı gidip geldim :9:
nihayetinde eminönünde buldum cnm :31:

canım benım insallah o gunler bir gelsin de biizzat eşcagızınla gelırsınız dugune çok var ama bılıyorsun .. :30:
hayırlarla gelsın insallah :21:
dayanamıycegimmmmm 2 tane sevgiliden onay alıp paylaşmam gerek nişan fotosu valla boyle cok yarım yamalak oluyor :9::10:

ayyyy inşallah Rabbim nasip eder de geliriz vallahi.. bak bana şekerim.. şey yapabilirsin dediğim gibi yüzünüzü flulaştır öyle izin verir heralde :34:

ayyyy inşallah Rabbim nasip eder de geliriz vallahi.. bak bana şekerim.. şey yapabilirsin dediğim gibi yüzünüzü flulaştır öyle izin verir heralde :34:

hihihih yasasın yaramazlık ! yasasın kadınlar kulubu :kkk:
oylecene paylasıverdim gitti :nazar:
$11.jpg
$111.jpg

cook tesekkurler canım çok sagol :3:
yastık meselesi cok zor oldu ben kesınlıkle tastan puldan felan hoşlanmadıgımdan incili ve dantelli bir model aradım , yastıgımı eminönunden aldım fakat bunu bulmak için 4 tur eminönü- kapalıçarşı gidip geldim :9:
nihayetinde eminönünde buldum cnm :31:

çook güzelmiş gerçekten.. ben de öyle taştan puldan tüyden hoşlanmam ve inciye bayılırımm... piyasada da dediğin gibi hep taşlı tüylü şeyler var o yüzden ben de kendim yapmayı düşünmüştüm.. bulamazsam zaten öyle bir şey kendim yapacağım kesin..
tekrar mutluluklar canımmm... :16::16:

Ba-yıl-dım...
Çok güzel her şey maşallah:nazar:
Nişan yastığı ayrı bir güzel, kurabiyeler ayrı...
Allah mutlu mesut eylesin.
sizin emeğinizmiş kurabiyeler, fiyatını da merak ettim doğrusu:9::9:

Ba-yıl-dım...
Çok güzel her şey maşallah:nazar:
Nişan yastığı ayrı bir güzel, kurabiyeler ayrı...
Allah mutlu mesut eylesin.
sizin emeğinizmiş kurabiyeler, fiyatını da merak ettim doğrusu:9::9:

çook tesekkur ederim boyle guzel yorumlara o kadar mutlu oluyorum kı Rabbim isteyenlere daha guzellerini versin sagol cnm :16:
kurabiyeler konusunda özelden mesaj atyıyorum :)

çook tesekkur ederim boyle guzel yorumlara o kadar mutlu oluyorum kı Rabbim isteyenlere daha guzellerini versin sagol cnm :16:
kurabiyeler konusunda özelden mesaj atyıyorum :)

maşallah canım çok şirin ve güzel duruyor herşeyin Allah tamamını erdirsin düğün fotolarına darısı inş :)) benim nişanımda evde olucak 50 kişi kadar ev geniş sığılır diye düşünüyoruz ama korkuyorum hani ev ortamı nişan süreci en hassas dönem nasıl olur bilmiyorum :S birde sen erkek tarafını kapıdamı karşıladın yoksa salonda mı bekledin?

benim amacım gelen tüm misafirler gelsin ben odamda bekleyeyim sözlüm gelip odamdan alsın ve o zaman elele salona geçelim hani herkes beni o an ilk görsün istiyorumm

maşallah canım çok şirin ve güzel duruyor herşeyin Allah tamamını erdirsin düğün fotolarına darısı inş :)) benim nişanımda evde olucak 50 kişi kadar ev geniş sığılır diye düşünüyoruz ama korkuyorum hani ev ortamı nişan süreci en hassas dönem nasıl olur bilmiyorum :S birde sen erkek tarafını kapıdamı karşıladın yoksa salonda mı bekledin?

benim amacım gelen tüm misafirler gelsin ben odamda bekleyeyim sözlüm gelip odamdan alsın ve o zaman elele salona geçelim hani herkes beni o an ilk görsün istiyorumm

çok tesekkur ederim canım insallah :) inan benım de aklomda o sorular vardıen buyuk korkum ya sıgmazsakdı ama herkes kendıne yer buluryor mutlaka canm ilk basta açık bufe tarzında masa hazırlamayı dusundum ama sonra herkes salonda olacaktı vazgectım bu fıkırden dolayısıyla hanımların bır cogu mutfaga girmek durumunda kaldı herkes birikmedi salonda :):) ben kapıda karşıladım sevgilimin gözündeki o heyecanı görmek istiyordum annem babam ve de ben karşıladık zaten erkek tarafı servis tutup hepsi bırlikte gelmişti bir de bizden herkes bir anda gelmedi parca parca geldiler herkes tam olana kadar yuzuk kesmedik o kadar saat odada geçmezdi :):) en güzel kısmı ev nşanının herkes bir sohbet içinde birbirini tamına fırsatı buluyor zaten sözde çok sohbet edilemıyor salon , yer tutulsaydı kız tarafı bır yerde erkek bır yerde çok tanıma fırsatı olmuyor dolayısıyla ev nişanı çok daha sıcak bır ortam oluyor :) ilk başlarda acaba diyordum zaten yer tutulcak kadar para harcadık tutsamıydık diye ama gunun sonunda ıyıkı diyorsun evde yapmışım telaş olmuyor degil ama ben ozellikle nısanda emın oldugum ve yapmak istedigim tek şey düğüne ait bazı ozel seylerı nısanda yapmamaktı gelinlikvari birsey giymemek yer tutmamamk ilk dans vsdi :):):)

çok tesekkur ederim canım insallah :) inan benım de aklomda o sorular vardıen buyuk korkum ya sıgmazsakdı ama herkes kendıne yer buluryor mutlaka canm ilk basta açık bufe tarzında masa hazırlamayı dusundum ama sonra herkes salonda olacaktı vazgectım bu fıkırden dolayısıyla hanımların bır cogu mutfaga girmek durumunda kaldı herkes birikmedi salonda :):) ben kapıda karşıladım sevgilimin gözündeki o heyecanı görmek istiyordum annem babam ve de ben karşıladık zaten erkek tarafı servis tutup hepsi bırlikte gelmişti bir de bizden herkes bir anda gelmedi parca parca geldiler herkes tam olana kadar yuzuk kesmedik o kadar saat odada geçmezdi :):) en güzel kısmı ev nşanının herkes bir sohbet içinde birbirini tamına fırsatı buluyor zaten sözde çok sohbet edilemıyor salon , yer tutulsaydı kız tarafı bır yerde erkek bır yerde çok tanıma fırsatı olmuyor dolayısıyla ev nişanı çok daha sıcak bır ortam oluyor :) ilk başlarda acaba diyordum zaten yer tutulcak kadar para harcadık tutsamıydık diye ama gunun sonunda ıyıkı diyorsun evde yapmışım telaş olmuyor degil ama ben ozellikle nısanda emın oldugum ve yapmak istedigim tek şey düğüne ait bazı ozel seylerı nısanda yapmamaktı gelinlikvari birsey giymemek yer tutmamamk ilk dans vsdi :):):)

canım benim hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin :)) benim korkum birazda şu yüzden ; benim ailem ilkten istemedi hani içlerinde biraz burukluk vardı sonradan kabullendi o yüzden bi aksilik bişey olurmu tek korkum bu tek dileğim o gecenin sorunsuz geçmesii inşallah öyle olur peki kaç saat sürüyo tahmini?

canım benim hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin :)) benim korkum birazda şu yüzden ; benim ailem ilkten istemedi hani içlerinde biraz burukluk vardı sonradan kabullendi o yüzden bi aksilik bişey olurmu tek korkum bu tek dileğim o gecenin sorunsuz geçmesii inşallah öyle olur peki kaç saat sürüyo tahmini?

canım o gun kendıne ilke edınmek lazım ne olursa olsun mutlu olacagım.. diye insan o kadar planlar kuruyor hayaller kuruyor en ufak seye hatta buyuk bir soruna karşı bile gulumsemesı lazım sevdigin adam yanında aılen razı gelmiş masallah :) merak etme ailende razı geldiyse senı sevdiklerinden o mutlu gununde de olumsuz bir durumda bırakmazlar cnm zaten çok telaş oluyor annenlerle karşılasırmısınız bılmem :):) ikramlıkların telaşı pasta derken annemler hep mutfaktaydı :) biz 7bucukta basladık nişana nişan şerbeti dagıltıldı zaten o ara herkesın gelmesini bekliyorsun sonra 8bucuga dogru yuzukler kesıldı pasta kesıldı yemekler yenıldı derken bir bakıyosun 11 bucuk bide oynamalı degildi yanı bizim :3: herkes pastasını felan yedikten sonra da fotograf çekildi o da kafadan yarım sa. suruyor herkes cekilmek istiyor cunku sonra yavas yavas kalkıyorlar kapıda çıkmadan hediyeleri dagıttık bu kadar hemencecik geçiyorr :31:

Tüm kk hanımlarına teşekkür ederim oncelikle bana fikir veren , bu guzel zamanlarda destek olan herkese tesekkur ediyorum :13:
kendıme ait fotograf paylaşamayacagım malesef
fakat kapı süsümüz , nişan yastıgı alyaslarımızı hediyelerimizi fikir olsun diye sızlere sunuyorum,
Nişanımızı evde yapmayı tercih ettik ve iyiki yapmısız diyoruz , inanın daha sıcak bir ortam oluyor, ve tabiki NİŞANDA oynamaya ve gelinlik tarzı bir elbise giymekte onyargılı oldugum için isabetli bir karar oldu onlar düğünümüze ozel olsun istiyoruz :) Sabah kuaförden itibaren fotografçım bana eslik etti , dıs çekimlerimizi tamamlayıp evde nişan şerbetleri dagıtttık, yüzüklerimiz kesildi , pastamız kesildi, ikramlıklar pasta dagıtıldı derken saat 12yi buldu :) herkes halınden memnundu yaklaşık 35 kişiydik evde çıkarkende hediyeliklerimizi dagıttık , hediye baya yapmıştık geri kalan hediyelerimizi nişan aile arasında oldugundan gelemeyenlere verdik ganı ganı yetti masallah,
kutuların içinde minik gül kolonyası ve minik gül reçeli var, kurabiye etiketlerimiz de balonlu yaptık evlenme teklifimi Kapadokyada balonda aldıgım için ♥ :)
Rabbim herkese gönlündekini versin :nazar:

DIS ÇEKİM FOTOLARIM SAYFA 4 VE 5 'TEDİR :)

Eki Görüntüle 751517
Eki Görüntüle 751518
Eki Görüntüle 751557
Eki Görüntüle 751557
Eki Görüntüle 751519
Eki Görüntüle 751520
Eki Görüntüle 751521
Eki Görüntüle 751522
Eki Görüntüle 751523
Eki Görüntüle 751524
Eki Görüntüle 751525
Eki Görüntüle 751526

Goyasghost merhaba, öncelikle gerçekten çok şirin bir çiftisiniz:nazar: nişan fotoğraflarında hediyelerinde hepsi ayrı ayrı çook güzeller :3: rica etsemm burdan yada özelden kurabiyelerinizi, reçel ve kolonyalarınızı nerden sipariş verdin öğrenebilir miyim 24 ağustosta benimde nişanım var bilgilendirrsen gerçekten çok mutlu olurum :52: çoook teşekkürler şimdiden :24::9::9:

Goyasghost merhaba, öncelikle gerçekten çok şirin bir çiftisiniz:nazar: nişan fotoğraflarında hediyelerinde hepsi ayrı ayrı çook güzeller :3: rica etsemm burdan yada özelden kurabiyelerinizi, reçel ve kolonyalarınızı nerden sipariş verdin öğrenebilir miyim 24 ağustosta benimde nişanım var bilgilendirrsen gerçekten çok mutlu olurum :52: çoook teşekkürler şimdiden :24::9::9:

merhaba canım çok tesekkur ederim samımı düşüncelerin ıcınn :17:
hediyelerimi ve kurabıyelerımı kendım bu işle ugrastıgım ıcın 2 senedir kendım hazırladım diger konularıma da bakabılırsın yanı bana sipariş verebilirsin :13:

öncelikle mutluluklar diliyorum. pastanız hediyelikleriniz kurabiyeleriniz her şey çok güzel görünüyor:) kurabiyeleri kendiniz yapmışsınız sanırım. kurabiyeler ne kadar süre bozulmuyor? ne kadar önce siparişi versek ,geldiğinde kaç gün kalabilir? ve saklanabilir mi bu kurabiyeler ?

Back