- Konu Sahibi goyasghost
her şeyin çoook çook güzel olmuşş.. mutluluklar dilerim.. bayıldım tüm detaylara bu arada yüzük yastığına da ayrıca bayıldım.. hazır mı aldın yoksa kendiniz mi yaptınız?ya da nereden aldın? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiiihhh ballar baaall
çok güzeller canım vallahi maşallah.. gelin halini de böyle suratın flu şekildede olsa göreyim noluuurr..
şimdiden yer yapıyorum nasıl
her şeyin çoook çook güzel olmuşş.. mutluluklar dilerim.. bayıldım tüm detaylara bu arada yüzük yastığına da ayrıca bayıldım.. hazır mı aldın yoksa kendiniz mi yaptınız?ya da nereden aldın? :)
canım benım insallah o gunler bir gelsin de biizzat eşcagızınla gelırsınız dugune çok var ama bılıyorsun ..
hayırlarla gelsın insallah
dayanamıycegimmmmm 2 tane sevgiliden onay alıp paylaşmam gerek nişan fotosu valla boyle cok yarım yamalak oluyor
ooohhh miisss maşallah maşallah..
cook tesekkurler canım çok sagol
yastık meselesi cok zor oldu ben kesınlıkle tastan puldan felan hoşlanmadıgımdan incili ve dantelli bir model aradım , yastıgımı eminönunden aldım fakat bunu bulmak için 4 tur eminönü- kapalıçarşı gidip geldim
nihayetinde eminönünde buldum cnm
Ba-yıl-dım...
Çok güzel her şey maşallah
Nişan yastığı ayrı bir güzel, kurabiyeler ayrı...
Allah mutlu mesut eylesin.
sizin emeğinizmiş kurabiyeler, fiyatını da merak ettim doğrusu
çook tesekkur ederim boyle guzel yorumlara o kadar mutlu oluyorum kı Rabbim isteyenlere daha guzellerini versin sagol cnm
kurabiyeler konusunda özelden mesaj atyıyorum :)
maşallah canım çok şirin ve güzel duruyor herşeyin Allah tamamını erdirsin düğün fotolarına darısı inş :)) benim nişanımda evde olucak 50 kişi kadar ev geniş sığılır diye düşünüyoruz ama korkuyorum hani ev ortamı nişan süreci en hassas dönem nasıl olur bilmiyorum :S birde sen erkek tarafını kapıdamı karşıladın yoksa salonda mı bekledin?
benim amacım gelen tüm misafirler gelsin ben odamda bekleyeyim sözlüm gelip odamdan alsın ve o zaman elele salona geçelim hani herkes beni o an ilk görsün istiyorumm
çok tesekkur ederim canım insallah :) inan benım de aklomda o sorular vardıen buyuk korkum ya sıgmazsakdı ama herkes kendıne yer buluryor mutlaka canm ilk basta açık bufe tarzında masa hazırlamayı dusundum ama sonra herkes salonda olacaktı vazgectım bu fıkırden dolayısıyla hanımların bır cogu mutfaga girmek durumunda kaldı herkes birikmedi salonda :):) ben kapıda karşıladım sevgilimin gözündeki o heyecanı görmek istiyordum annem babam ve de ben karşıladık zaten erkek tarafı servis tutup hepsi bırlikte gelmişti bir de bizden herkes bir anda gelmedi parca parca geldiler herkes tam olana kadar yuzuk kesmedik o kadar saat odada geçmezdi :):) en güzel kısmı ev nşanının herkes bir sohbet içinde birbirini tamına fırsatı buluyor zaten sözde çok sohbet edilemıyor salon , yer tutulsaydı kız tarafı bır yerde erkek bır yerde çok tanıma fırsatı olmuyor dolayısıyla ev nişanı çok daha sıcak bır ortam oluyor :) ilk başlarda acaba diyordum zaten yer tutulcak kadar para harcadık tutsamıydık diye ama gunun sonunda ıyıkı diyorsun evde yapmışım telaş olmuyor degil ama ben ozellikle nısanda emın oldugum ve yapmak istedigim tek şey düğüne ait bazı ozel seylerı nısanda yapmamaktı gelinlikvari birsey giymemek yer tutmamamk ilk dans vsdi :):):)
canım benim hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin :)) benim korkum birazda şu yüzden ; benim ailem ilkten istemedi hani içlerinde biraz burukluk vardı sonradan kabullendi o yüzden bi aksilik bişey olurmu tek korkum bu tek dileğim o gecenin sorunsuz geçmesii inşallah öyle olur peki kaç saat sürüyo tahmini?
Hersey cok guzelll ...
Allah mutlulugunuzu daım etsın tatlımm
Tüm kk hanımlarına teşekkür ederim oncelikle bana fikir veren , bu guzel zamanlarda destek olan herkese tesekkur ediyorum :13:
kendıme ait fotograf paylaşamayacagım malesef
fakat kapı süsümüz , nişan yastıgı alyaslarımızı hediyelerimizi fikir olsun diye sızlere sunuyorum,
Nişanımızı evde yapmayı tercih ettik ve iyiki yapmısız diyoruz , inanın daha sıcak bir ortam oluyor, ve tabiki NİŞANDA oynamaya ve gelinlik tarzı bir elbise giymekte onyargılı oldugum için isabetli bir karar oldu onlar düğünümüze ozel olsun istiyoruz :) Sabah kuaförden itibaren fotografçım bana eslik etti , dıs çekimlerimizi tamamlayıp evde nişan şerbetleri dagıtttık, yüzüklerimiz kesildi , pastamız kesildi, ikramlıklar pasta dagıtıldı derken saat 12yi buldu :) herkes halınden memnundu yaklaşık 35 kişiydik evde çıkarkende hediyeliklerimizi dagıttık , hediye baya yapmıştık geri kalan hediyelerimizi nişan aile arasında oldugundan gelemeyenlere verdik ganı ganı yetti masallah,
kutuların içinde minik gül kolonyası ve minik gül reçeli var, kurabiye etiketlerimiz de balonlu yaptık evlenme teklifimi Kapadokyada balonda aldıgım için ♥ :)
Rabbim herkese gönlündekini versin
DIS ÇEKİM FOTOLARIM SAYFA 4 VE 5 'TEDİR :)
Eki Görüntüle 751517
Eki Görüntüle 751518
Eki Görüntüle 751557
Eki Görüntüle 751557
Eki Görüntüle 751519
Eki Görüntüle 751520
Eki Görüntüle 751521
Eki Görüntüle 751522
Eki Görüntüle 751523
Eki Görüntüle 751524
Eki Görüntüle 751525
Eki Görüntüle 751526
Goyasghost merhaba, öncelikle gerçekten çok şirin bir çiftisiniz nişan fotoğraflarında hediyelerinde hepsi ayrı ayrı çook güzeller rica etsemm burdan yada özelden kurabiyelerinizi, reçel ve kolonyalarınızı nerden sipariş verdin öğrenebilir miyim 24 ağustosta benimde nişanım var bilgilendirrsen gerçekten çok mutlu olurum çoook teşekkürler şimdiden