- 19 Temmuz 2007
- 694
- 7
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba gotu kolanın herhangi bi yan etkisini hisseden varmı?bide acaba ne kadar süre kullanılmalı ,sürekli alınmasının koruyucu olarak bi zararı varmıdır
solgarın danışma hattı var. uzmanına sormalısın bence. ne kadar kullanman gerektiğini sana söylerler. geçmiş olsun
teşekkür ederim....solgar marka sanırım ,benim gittiğim aktarda vitabin power diye bi markanın vardı,ama bitmişti bende henüz almadım ama o dediğiniz dahamı iyi acaba :uhm:
teşekkür ederim....solgar marka sanırım ,benim gittiğim aktarda vitabin power diye bi markanın vardı,ama bitmişti bende henüz almadım ama o dediğiniz dahamı iyi acaba :uhm:
kullanan arkadaşlar ne durumdalar acaba bendede ince ince çıkmaya başladı
varis ailede var önceden önlemimi almak isterim bide pkos için
doğum kontrol hapın kullanıyorum bu haplarda selülit ve
varis yapıyomuş hap kullandıktan sonra ince ince damarlarım çıktı
selülitlerim zaten vardı ama bariz bi şekilde arttı bu ürünü kullanmak istiyorum
ama yan etkisi falan varmıdır ki allah korusun zayıflama hapları tarzında bişeyse kullanmamda bana yardımcı olurmusunuz
gotu kola kılcal damar problemlerınde etkılıdır. bırcok ınsan tanıdım gotu kola kullanıp varısınden kurtulan ancak selulıt ve basur ıcın aynı seyı soyleyemıcem cunku varıs ne kdr metabolık bır sorunsada dıs etkenlerden kaynaklı degıldır. ama selulıt ve basur beslenmenın etkısı olan durumlardır. bence varıs ıcın daha hızlı etkı ıcın gotu kola yanına uzum cekırdegı kullanmakta lazım
Siz kulandınız mı sonuç aldınız mı?sevgili hanımlar,
centella asiatica bitkisi 3000 yıldan fazladır Asya'da kullanılan bir bitkidir. Tedavilere destek olarak kullanılmış ve hala da kullanılmaktadır. Centella Asiatica içeren, evde tüm aile bireylerinin de kullanabileceği dermakozmetik kremi yani Cytolnat markasının bitki içeriği ile aynı olan ürünü Centella'yı incelemenizi öneririm.