Gothic Bayanların Tanışma & Kaynaşma Platformu!

evet rockla alakası olmayıp şimdi sırf moda olduğu için rocker gibi dolaşan insanlar bana da çok özenti geliyor ama ben zaten yıllardır hep öyle göründüğüm için yaygınlaşmış olması istediğim kıyafetleri bulmak açısından işime geldi.deri pantolon zaten oldum olası giymem ama deri ceket vazgeçilmezimdir.zaten bahsettiğim gibi tarzımı biraz yumuşattığım için görüntüm gothiclikten çıktı daha çok rockstar'la 80ler metalhead arası bişey oldum :) ki zaten 80lerin o heavy metal tarzını ve müziğini de çok severim.tabi zaman zaman dayanamayıp içimdeki gothic dışarı fırlıyor ama eskisi gibi değil.çok ağır takılar ben de kullanamıyorum çok basit hafif şeyler oluyor.korse dikecek kadar ilerlemedim henüz terzilikte ama örneğin aldığım düz siyah bir tişörtü ya da eteği ya da pantolonu kesip biçerek kollarına dantel parçaları ekleyerek istediğim şekle sokmaya çalışıyorum.

kaç yaşındasın?

ben oyle dusunmuyorum canim.tamam zaten belli bir yastan sonra is guc vs devreye girince 7/24 ortacag cadilari gibi dolasilmiyor ortalikta ama asagi yukari ayni zevklere sahip bi es buldugunda tarzini degistirmek zorunda kalmaz insan diye dusunuyorum.ben sahsen maksimum bu kadar sadelestirebildim tarzimi daha fazlasini yaparsam ben olmaktan cikarim artik

İste esinle ortak zevk ve tarzın olması önemli İnan gelin oldugun aile bile.. Çünkü o insanların karşısına piercingimle çıkamazdım çıkmadım da ben ben olmaktan çıktım ama esimle mutluyum :)

İste esinle ortak zevk ve tarzın olması önemli İnan gelin oldugun aile bile.. Çünkü o insanların karşısına piercingimle çıkamazdım çıkmadım da ben ben olmaktan çıktım ama esimle mutluyum :)

önemli olan senin mutlu olman zaten.kayıngillerin karşına öyle gothic çıkılmaz zaten yurdum kayıngilleri henüz buna hazır değil yüreklerine iner mazallah:-)

evet o da var.sadece görüntüde kalınca geçici oluyor sanırım yaşam tarzı olarak ele almayınca.türk kültürüne yaşayış tarzına da ters sanırım biraz da ondan

evet o da var.sadece görüntüde kalınca geçici oluyor sanırım yaşam tarzı olarak ele almayınca.türk kültürüne yaşayış tarzına da ters sanırım biraz da ondan

oturduğumuz semt, meslek, aile ilişkileri ve dahası.. oturduğunuz yer bir kere böyle giyinmenize ne ölçüde etkili? mesleğiniz? bir öğretmen gothic olabilir mi? ailenizin esnekliği. buna benzer o kadar çok neden var ki, gerçi ben çok sıkıntı yaşamıyorum, bu konuda biraz rahatım. ancak tek başıma kendimi çok yalnız hissediyorum. insan belli bir zaman sonra yalnız hissediyor kendini. alışverişe arkadaşlarımla çıktığımda elime aldığım her şeye "bu ne yaa cadı mısın sen?" tepkisi veriyor :))))))))) kocaman kızlarız, elbette her yaştan her tarzdan insanlarla kaynaşabiliyoruz ama insan en azından belli zaman dilimlerinde ortak bir şeyleri konuşacak birini arıyor. anlaşmak istiyor.

evet işte çevre pek alışkın değil bu tarza o yalnızlığı ben de çekiyorum bu yüzden.gelen tepkiler hep "satanist misin?cadı mısın?çok korkutucu görünüyorsun." şeklinde oluyor.farklı olanı dışlamak dünyanın her yerinde var zaten

evet çok fazla değiliz.malum buralardaki önyargılar hemen bir etiket yapıştırmalar filan...nedendir bilmem genelde ergenlik çağındaki gelip geçici bir heves olarak kalıyor bu tarz
Bence ruhla alakalı ergenlikte kalmayabilirde, bir şey eğer SİZ isterseniz terkeder benim savunuculuğum bu yönde ne dersiniz?

Back