Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika bir topik olmuş canım tebrikler
çok sevdiğim dizimin çok güzel kızlarını birarada görmek güzeldi
blair blair blair diyorum :lepi: bu kız bir harika serenanında hakkını yememek lazım
sanırım topikte vanessayı tek beğenmeyen benim yorumlara bakacak olursak herkes hayran ama ben çok uyuz buluyorum tipini nedense
belki de nate'e yakıştıramadığımdandır kimbilir:kedi:
harika bir topik olmuş canım tebrikler
çok sevdiğim dizimin çok güzel kızlarını birarada görmek güzeldi
blair blair blair diyorum :lepi: bu kız bir harika serenanında hakkını yememek lazım
sanırım topikte vanessayı tek beğenmeyen benim yorumlara bakacak olursak herkes hayran ama ben çok uyuz buluyorum tipini nedense
belki de nate'e yakıştıramadığımdandır kimbilir:kedi:
bleeer in yüzü, gözleri ve tarzı harika. Vanessa da çok güzel,dizide hergün giydiği pembe botları haricinde güzel de giyiniyor genelde. Serena hiç güzel değil, hatta çirkin, çünkü yüzü gözü algılanamıyo, kargacık burgacık gibi, ama en güzel ve gerçeğe yakın o giyiniyor bence ve tabii ki fizik meselesi var bacaklar falan 10 numara. Jenny de çok silik bir tip, ama en sinir olduğum Georgina, çünkü hem iri kıyım, hem de süt beyazı yaa, çok garip gözüküyor diğer kızların yanında...