• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gospodina'nin kina gecesi <3

Mutluluklar dilerim.:nazar:

tesekkur ederimm:69:

Merhaba kıyafetini çok beğendim nereden aldığını öğrenebili rmiyim özel olmaz ise

canim begenmene cok sevindim. ebay uzerinden aldim canim kiyafetimi hintli bir saticidan.
benim kiyafetim, arkadaslarimin giydikleri bir de alinlarina taktiklari bindileri hepsini ebay uzerinden aldim ve hepsi hindistandan geldi.
eger ihtiyac duyarsan ozelden yardimci olurum canim aldigim saticiyla tekrar iletisim kurabiliriz.

Herşey de sizin gibi çok güzel canım. Çok güzel olmuşsun.. Mutluluğunuz da huzurunuz da daim olsun inş. :16: darısı başıma :77:

resmen bayıldım yaa çok güzel olmuş =) bnde değişik bir konsept istiyorum kına gecesi için bu fikirde çok hoş geldi =)ya hamam ya da hint olucak =)

çok değişik ve süper olmuş :)))
kınan için uzak doğudan esinlenmen çok hoşuma gitti. :12:

begenmene cok sevindim cnm :16:

mutluluklar dilerim...Ömür boyu elleriniz ayrılmasın...

aminn insallah:nazar:

Herşey de sizin gibi çok güzel canım. Çok güzel olmuşsun.. Mutluluğunuz da huzurunuz da daim olsun inş. :16: darısı başıma :77:

amin canim insallah soyledigin gibi olur. darisi sana insallah :16::16:

resmen bayıldım yaa çok güzel olmuş =) bnde değişik bir konsept istiyorum kına gecesi için bu fikirde çok hoş geldi =)ya hamam ya da hint olucak =)

benegenme sevindim cnm. kina gecemde ben de degisik bisiler ariyordum, bi ara atla girsem mekana, arkadaslarima da salvar giydirsem dedim ama bizim kokos kizlarin hic biri istemedi. at da bulamadik zaten:1:
bu guzel bi cozum oldu, arkadaslarim da bayildi elbiselerine, oyle ki hic bi elbise geri donmedi bize:1::1::1:
gelin hamami da guzel bi fikir. ama fotograf olarak hatirasi pek kalmaz sanirim:17:
osmanli esintileri veya hint kinasi fikri ikisi de bence coook guzel ve orijinal

Back