ilk yorum benden olsun.mutluluklar dilerim canim.hersey cok guzel gorunuyor.bu arada esin uzak dogulu zannedersem.nereli oldugunu sorabilir miyim
Masallah bindalli ancak bu kadar yakisabilirdi
cok güzel olmussun
Hint kiyafetide ,sahane olmus
daima mutlu olun insallah
maşallah harika görünüyosunuz hayırlı olsunhint kıyafetine bayıldım ayrıca
mutluluklar dilerimm cok sekersiniz :)
resimlerinizi kim cekti detaylar cok hoş
edit:
eşinin arkadası cekmiş beyfendinin sitesini inceledim.. cok hoş kareleri var, cok sanslısınız :)
eğlenceli görünüyor hersey hersey gönlünüzce olsun
ayy canım benım senın gelınlıgınde cok guzeldı .kınanda cok guzelmıs .ınsan bu kadar da mukemmel olmaz kı dımı amaozellıkle su hınt elbıselere bayıldım .dıger davetlılerınde gıymıs olması cok guzel bır ayrıntı olmus cnm .
diğer davetlılerı hınt elbıselerı gıymeye ikna edebılmıssın ne guzel .ben de dugunum de kısmetse papuclarımı pembe el buketımde pembe mercan karısımı olsun ıstıyorum .kız arkadaslardan da pembe elbıseler ve pembe aksesuarlar takmasını rıca edıcem .bana ayak uydursunlartabı nasıl ıkna edıcem bılmıyorum hepsı aynı renge sadık kalırlar mı supelıyım.zaten hepsı pıstı olayından nefret eder.ozellıkle gorumcem dugunumde bıle benımle yarısır .ben gelınlık gıyıorum dıe gıder en kabarık bır elbıse gıyer . heryer de tek ben guzel olıyım dıye bır derdı var hanımefendının
Resimler cok yaratıcı hersey mükemmel ben size bayıldım haketten hele su kınada giyilen kabarık elbiselerden artık fenalık gelmşken bu hintli elbise fikri beni cezbetti seneye bnmde düğünüm var nasipse öyle bişi düşünebilirim masallah diyorum sizede:))))
Hint kıyafetlerine bayıldım :) mutluluklarrrr
film karesi gibi baktım her bir fotoya harikaaaa
çok ama çok güzel olmuş herşeyiniz. maşallah diyorum.
Allah bir yastıkta kocatsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?