gospodina'nin kina gecesi <3

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kizlar bu da benim kinam, sizlere de fikir olur belki diye ekliyorum

Aslinda mekan havuzbasi idi, ancak cocuklu kuzenlerim cok oldugu icin havuzun cafesine girmek zorunda kaldik.

Kinamda abiye giymedim. Ilk giriste uzerimde bindalli varken, kina yakilacagi sirada degistirip hint kiyafetimi giydim.
(O kiyafeti almadan once sizlerin de fikrini almistim: http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/410382-kina-kiyafeti-uygun-sizce.html )

Arkadaslarima da yine hindistandan getirttigimiz kiyafetleri giydirdik.
Biz cok eglendik, umarim siz de begenirsiniz

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun.mutluluklar dilerim canim.hersey cok guzel gorunuyor.bu arada esin uzak dogulu zannedersem.nereli oldugunu sorabilir miyim

Masallah bindalli ancak bu kadar yakisabilirdi
cok güzel olmussun
Hint kiyafetide ,sahane olmus
daima mutlu olun insallah

ilk yorum benden olsun.mutluluklar dilerim canim.hersey cok guzel gorunuyor.bu arada esin uzak dogulu zannedersem.nereli oldugunu sorabilir miyim

ilk yorumcuma buyuk tesekkurler

evet cnm esimi dogru tahmin ettin, mogol kendisi :)

Masallah bindalli ancak bu kadar yakisabilirdi
cok güzel olmussun
Hint kiyafetide ,sahane olmus
daima mutlu olun insallah

aminn canim, cok tesekkurler iyi dileklerin icin

Son düzenleme:
mutluluklar dilerimm cok sekersiniz :)
resimlerinizi kim cekti detaylar cok hoş

edit:
eşinin arkadası cekmiş beyfendinin sitesini inceledim.. cok hoş kareleri var, cok sanslısınız :)

Son düzenleme:
ayy canım benım senın gelınlıgınde cok guzeldı .kınanda cok guzelmıs .ınsan bu kadar da mukemmel olmaz kı dımı ama ozellıkle su hınt elbıselere bayıldım .dıger davetlılerınde gıymıs olması cok guzel bır ayrıntı olmus cnm .

diğer davetlılerı hınt elbıselerı gıymeye ikna edebılmıssın ne guzel .ben de dugunum de kısmetse papuclarımı pembe el buketımde pembe mercan karısımı olsun ıstıyorum .kız arkadaslardan da pembe elbıseler ve pembe aksesuarlar takmasını rıca edıcem .bana ayak uydursunlar tabı nasıl ıkna edıcem bılmıyorum hepsı aynı renge sadık kalırlar mı supelıyım.zaten hepsı pıstı olayından nefret eder.ozellıkle gorumcem dugunumde bıle benımle yarısır .ben gelınlık gıyıorum dıe gıder en kabarık bır elbıse gıyer . heryer de tek ben guzel olıyım dıye bır derdı var hanımefendının

mutluluklar dilerimm cok sekersiniz :)
resimlerinizi kim cekti detaylar cok hoş

edit:
eşinin arkadası cekmiş beyfendinin sitesini inceledim.. cok hoş kareleri var, cok sanslısınız :)

tesekkurler canim. evet esimin arkadasi sebastien cekti fotograflarimizi.
biraz fazla cilgindi geleneksel turk dugunu yapacagimizi duyunca kiz arkadasini da alip fransadan dugunumuze gelmisti.
bizim icin buyuk sans oldu vallahi :)

eğlenceli görünüyor hersey hersey gönlünüzce olsun

ay cok tesekkur ederim :)
4 kisilik roman bi ekiple anlasmistik. misafirlerin hepsi cok sasirdi, org tutmadigimiza :)
biz o gun gece 2ye kadar devam etmistik eglenceye, fotograflara da yansimis olmasina sevindim :)

ayy canim utandirma beni simdi ortak zevklerimiz varmis diyelim.
arkadaslarima oyle bi pohpohlayarak anlattim ki o elbiseleri, siraya girdiler giymek icin. hehe. reklami iyi yapmak lazim :))
(bu arada o elbiselere cook ucuza aldim desem inanir misiniz:) )

ayy simdi kesinlikle emin oldum, zevklerimiz ayni

aslinda dugun albumumu yapinca fotograflari oraya ekleyecektim ama, neden ayni seylerden hoslaniyoruz sana gostermek istedim:

umarim sen de ikna edersin cnm arkadaslarini. benimkiler hiiic pisman olmadilar inan

Resimler cok yaratıcı hersey mükemmel ben size bayıldım haketten hele su kınada giyilen kabarık elbiselerden artık fenalık gelmşken bu hintli elbise fikri beni cezbetti seneye bnmde düğünüm var nasipse öyle bişi düşünebilirim masallah diyorum sizede:))))

film karesi gibi baktım her bir fotoya harikaaaa

çok ama çok güzel olmuş herşeyiniz. maşallah diyorum.

Allah bir yastıkta kocatsın :)

tesekkurler oncelikle. ben de pek sevmiyordum daha dogrusu kendime yakistiramiyordum o tarz kinaliklar. o yuzden degisik bi tercih yapmistim. olumsuz hic bisey duymadm onunla ilgili canim, sen de dusunebilirsin.

Hint kıyafetlerine bayıldım :) mutluluklarrrr

tesekkurler cnmm^^

film karesi gibi baktım her bir fotoya harikaaaa

çok ama çok güzel olmuş herşeyiniz. maşallah diyorum.

Allah bir yastıkta kocatsın :)

aminn cnm coook tesekkurler

Ömür boyu mutluluklar dilerim. Kıyafetin değişik ve güzel olmuş. Davetlilerin de giymesi ayrıca çok hoş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…