Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iki gün gecikmeyle yaptım bu testi kan vermeye de gitmeYe de korkuyorum koronadan dolayıBen göremedim bence biraz daha bekleyin. Sonra test yapın
2 gün erken ama idrar testinde 1 hafta beklemek daha net sonuç verir hcgnin idrarda görünmesi içinCanım iki gün gecikmeyle yaptım bu testi kan vermeye de gitmeYe de korkuyorum koronadan dolayı
İnşallah vardır da çıkmamıştır valla bu ay niyeyse rüyalar falan çok umutlanmıştım2 gün erken ama idrar testinde 1 hafta beklemek daha net sonuç verir hcgnin idrarda görünmesi için
Benim ilk testim i yaptığımda 7gun geçmişti yinede aşırı silikti sizde bı 7-10gun arası bekleyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin AminCanım iki gün gecikmeyle yaptım bu testi kan vermeye de gitmeYe de korkuyorum koronadan dolayı
Amin inşallah bu gece hürmetine kabul olsun tüm dualarımızBenim ilk testim i yaptığımda 7gun geçmişti yinede aşırı silikti sizde bı 7-10gun arası bekleyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin
İnşallah olmam birkaç gündür olacak gibi şiddetli ağrılarım vardı o yüzen oruçta tutmadım sürekli lavaboya gidiyorum geldi diye beyaz akıntı geliyorBenim ilk testim i yaptığımda 7gun geçmişti yinede aşırı silikti sizde bı 7-10gun arası bekleyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin
Aynen o foto biraz daha net ama tabi yinede normalde olduğu kadar belli etmiyor flaşla bakınca görüyorum gibi1. De gölge gibi var sanki
Rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin isteyen herkese
Hayirlisi olsun insallahAynen o foto biraz daha net ama tabi yinede normalde olduğu kadar belli etmiyor flaşla bakınca görüyorum gibi![]()