• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Görüyor musunuz?

Hayalet bir çizgi gören var mı?

• Ben 👋🏻

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Kızlar bu ikinci testim böyle artık kafayı mı yedim yoksa bir gölge görünüyor mu?

Eklentiler

• 966CB942-CA37-4FDD-B28E-DA0C38C4E316.jpeg
    966CB942-CA37-4FDD-B28E-DA0C38C4E316.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 72
Ben göremedim bence biraz daha bekleyin. Sonra test yapın

Canım iki gün gecikmeyle yaptım bu testi kan vermeye de gitmeYe de korkuyorum koronadan dolayı
2 gün erken ama idrar testinde 1 hafta beklemek daha net sonuç verir hcgnin idrarda görünmesi için

Canım iki gün gecikmeyle yaptım bu testi kan vermeye de gitmeYe de korkuyorum koronadan dolayı
Benim ilk testim i yaptığımda 7gun geçmişti yinede aşırı silikti sizde bı 7-10gun arası bekleyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin

Benim ilk testim i yaptığımda 7gun geçmişti yinede aşırı silikti sizde bı 7-10gun arası bekleyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin
Amin inşallah bu gece hürmetine kabul olsun tüm dualarımız

1. De gölge gibi var sanki
Rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin isteyen herkese

İnşallah olmam birkaç gündür olacak gibi şiddetli ağrılarım vardı o yüzen oruçta tutmadım sürekli lavaboya gidiyorum geldi diye beyaz akıntı geliyor

Back